Bull Terrier

Ziektes die bekend zijn bij Bull Terrier

Bij de Bull Terrier komen de volgende 1 gezondheidsproblemen voor: atopie . Voor meer informatie kun je de bijbehorende artikelen raadplegen waar verder in wordt gegaan op onder andere de symptomen, diagnose, prognose en behandeling.

Atopie

Een atopie is een allergie tegen sommige stoffen in de omgeving. Voorbeelden zijn grassen, boompollen en huisstofmijt. Deze komen via inademing in contact [...]

Lees het artikel

Lady

geplaatst op 10 februari 2016 | 17:42

Onze bull terriër Lady, is de meest lieve en aanhankelijke hond. Ze is zeer beschermend , zeker tegenover kinderen. Buiten is ze hyperactief, binnen een echte luie `teef`:-) , die het liefs op de bank of stiekem in bed ligt. Als pup was ze echt wel een lastig gevalletje( eigen wil). Ook hapte ze naar alles wat voorbij kwam ( spelend), maar die kleine puppietandjes zijn niet erg prettig, zeker niet bij de kids in de blog en benen. We hebben van alles geprobeerd om haar dit af te leren, niks werkte tot we het gevonden hadden: bij iedere keer dat zij iemand van ons beet, beten we haar terug in haar oor. Het klinkt inderdaad gemeen, maar voor ons was dit de oplossing, binnen een week beet ze niet meer. En was het duidelijk voor haar dat bijten niet prettig is.

David

geplaatst op 8 oktober 2015 | 09:37

Ik heb iets geleerd in de loop van de tijd. Je kan zo veel aan je bull terrier leren . Na dat hij 2 is is hij pas getraind. Hij is heel eigewijs . Lijkt dat hij niks leert maar opeens is hij volwassen en alles wat je nem leert doet hij gewoon ! Beste ras hond en nooit naar achter gaan met je wordt! ! You tje boss ..bijten tijdens het spelen deed hij veel . Was moeilijk af te leren . Maat ging van zelf weg. Omdat hij geen aamdacht kreeg op die gebied !!!

Renate arends

geplaatst op 17 september 2015 | 03:30

Bull bestendig kauw voorwerp: Hoorn van een waterbuffel of hert. Je hoeft er niet voor naar Afrika, gewoon in de dierenwinkel te koop. Heb je maanden lang plezier van. Wel een beetje prijzig, maar in verhouding ook weer goedkoop en ze vinden het geweldig!! Splintert niet.

Renate arends

geplaatst op 17 september 2015 | 03:29

Bull bestendig kauw voorwerp: Hoorn van een waterbuffel of hert. Je hoeft er niet voor naar Afrika, gewoon in de dierenwinkel te koop. Heb je maanden lang plezier van. Wel een beetje prijzig, maar in verhouding ook weer goedkoop en ze vinden het geweldig!! Splintert niet.

dorine denis

geplaatst op 27 juli 2015 | 21:48

Op het moment dat hij ging bijten riep ik hard "auw" en als hij mij dan ging likken zei ik "goed zo" maar ging hij door, dan pakte ik hem op en zette ik hem een paar minuten in de Bench. Na een aantal minuten probeerde ik het opnieuw. Maar deed hij het dan weer negeerde ik hem gewoon wat langer. Uiteindelijk had hij door dat het bijten hem niets opleverde. Nu bijt hij echt niet meer en kunnen we rustig met hem spelen zonder dat hij hapt. Succes! Maar gewoon volhouden werkt echt!

jennifer

geplaatst op 27 juli 2015 | 21:32

Dankjewel wel zal het is proberen ik geef hem ook veel dingen om op te bijten maar helpt niet dus jullie lieten hem gewoon bijten????

dorine denis

geplaatst op 27 juli 2015 | 20:06

Hoi Jennifer. Je zegt dat je bull van 8 maanden erg hapt. Onze Moker had daar ook een handje van. Wij hebben hem tijdens deze fase compleet genegeerd (vooral het happen) en hem voor zijn aandacht laten werken. Dat heeft bij ons perfect gewerkt. Tussen de wandelingen en trainings door on de bench en dus alleen eruit als er "gewerkt" moest worden. Je zou dit kunnen proberen. Bij ons werkte het perfect!

dorine denis

geplaatst op 27 juli 2015 | 20:00

Onze bull-terrier Moker is een heerlijk beest en luistert voor een bull van 10 maanden erg goed. We zijn alleen op zoek naar kauwmateriaal wat bull-bestendig is. Hij heeft alles binnen no-time op en het hardste materiaal versplintert hij. Iemand tips?

jennifer

geplaatst op 12 juli 2015 | 19:03

Hoi Ik heb een bull terrier van 8 maanden oud een mannetje Hij is super lief maar hij bijt en hapt nog steeds er veel Hoe leer ik het hem af

Ingrid

geplaatst op 2 oktober 2014 | 14:04

Hallo,ik ben Ingrid.Trotse eigenaar van Gerrit onze Bull van 16 weken.Mijn vraag:Kunnen we er een bull teefje bij nemen?

Angela

geplaatst op 18 november 2011 | 20:13

Hoi hoi wij hebben al 17 jaar Bull Terriers als je er een maal aan begin kom je niet meer van ze af onze oudste is bijna 14 jaar geworden wij hebben nu een teef van 7 jaar en een reu van 2 dus het is lekker druk in huis gr en veel plezier met jullie bull

satori

geplaatst op 28 juli 2011 | 17:08

mijn bull terier leert heel snel ik hep hem van alles geleerd duss ik weet net hoe het zit

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht

Lees hier ons privacy statement

Je reactie wordt verwerkt