Het laatste en leukste nieuws over honden

Fotodump van katten die slapen op honden. Té lief!

Redactie

Zowel honden als katten zijn gek op slapen.En als deze twee huisdieren dit dan ook nog eens op elkaar gaan doen wordt het wel heel leuk voor ons!

Lees het artikel

Hoe gemeen een kat kan zijn. Een leuke compilatie filmpjes

Redactie

Een hond en een kat samen gaat vaak goed. Ze accepteren elkaar en zijn over het algemeen best lief naar elkaar. Maar een kat kan ook héél gemeen zijn!

Lees het artikel

Fascinerende feiten over de immens grote Tibetaanse Mastiff

Redactie

De Tibetaanse Mastiff is het grootste hondenras op de planeet. Een indrukwekkende verschijning die menig even doet bibberen op de benen.

Lees het artikel

Dit zijn de domste rashonden

Redactie

Het klinkt natuurlijk erg onaardig en wij vrezen voor reacties van baasjes, maar dit zijn de meest domme rashonden die er zijn.

Lees het artikel

Leuke compilatie van honden die gek doen!

Redactie

Honden, wat zijn ze leuk, lief, aandoenlijk en cute. Maar wat kunnen ze af en toe raar doen! Een leuke compilatie van honden in de meest gekke situaties

Lees het artikel

Waarom zijn honden zo lief? Eindelijk weten we waarom!

Redactie

Eindelijk maar toch weten we waarom honden nu zo lief zijn, het is gewoon een foutje in het DNA. Honden zijn gewoon een beetje geestelijk gehandicapt.

Lees het artikel

Wat is een goede hondenschool?

Redactie

Hoe vind je nou een goede hondenschool en waar moet je dan op letten? Belangrijk, ook omdat er straks verplichte opvoedcursussen gevolgd moeten worden.

Lees het artikel

De Gekke Bekken Show

Redactie

Honden hebben verbazingwekkende expressieve koppen. En zo af en toe kunnen ze een kop trekken die ons doet schaterlachen. We hebben een paar leuke gevonden

Lees het artikel

Honden die op beroemdheden lijken!

Redactie

Een top twaalf overzicht van honden die wel heel erg veel lijken beroemdheden. Met een paar hebben wij toch wel erg veel medelijden!

Lees het artikel

Cuteness overload: Hond te lief voor Queensland politiemacht

Redactie

Gavel, een schattige pup waarvan de overheid dacht dat hij uit zou groeien tot de trots van de 'Queensland Dog Squad' bleek veel te lief voor deze functie.

Lees het artikel

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto