Het laatste en leukste nieuws over honden

Help de rashond, kies een gezond ras

Redactie

Rashonden en hun gezondheid, een onderwerp waar de laatste jaren veel over te doen is geweest. En dit is geheel terecht want het gaat gewoon niet goed.

Lees het artikel

Wat is titeren en wat zijn de voordelen?

Redactie

Dierenartsen in Nederland maken zich zorgen. Van alle honden in Nederland worden er nog slecht 60 procent ingeënt. Niet vaccineren maar titeren.

Lees het artikel

Op zoek naar een hypo-allergene hond?

Redactie

Is een familielid allergisch voor honden en ben je daarom op zoek naar een anti-allergische hond? Een hond die minder haar en huidschilfers verliest?

Lees het artikel

10 Gedragsproblemen onder de loep

Redactie

Veel voorkomende gedragsproblemen bij honden worden vaak verkeerd begrepen of verkeerd aangepakt. De 10 meest voorkomende gedragsproblemen onder de loep

Lees het artikel

Honden los in natuurgebied zwaar bestraft

Redactie

Iedereen kan en mag van de natuur genieten. In veel gebieden van ons mag je de hond meenemen, maar wel aan de lijn.Boswachters zijn de ravage zat.

Lees het artikel

Google Streetview? Welnee, doe ons maar Google Dogview!

Redactie

Je zou denken dat het om een grap gaat als we het hebben over Google Dogview, maar niets is minder waar. Bekijk de stad door de ogen van twee Akita's.

Lees het artikel

Standpunt Moorlag (PvdA): Fokverbod voor vechthonden

Redactie

Van Dam van Economische Zaken neemt een reeks maatregelen om bijtincidenten met agressieve honden te voorkomen. Moorlag gaat een stap verder.

Lees het artikel

Zwaardere straf voor achterlaten hond in hete auto

Redactie

Ruim 51.000 mensen hebben een petitie hebben ondertekend voor zwaardere straffen voor het achterlaten van een hond in een hete auto.

Lees het artikel

Ook onze honden liggen er wakker van

Redactie

Iedereen kent het wel. Erg moe zijn, maar de slaap niet kunnen vatten omdat er duizend en één dingen door je hoofd gaan. Wist je dat honden dat ook hebben?

Lees het artikel

De herfst is begonnen, pas op met eikels voor de hond

Redactie

Niet iedere hondeneigenaar is zich ervan bewust dat eikels erg gevaarlijk kunnen zijn voor hun hond. En momenteel vallen er weer behoorlijk wat uit de boom

Lees het artikel

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto