Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen

Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen

Nieuws: Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen

De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.

De fokker moet binnen 6 weken alle honden die hier verblijven elders ondergebracht hebben.

Mede-eigenaar Stephanie Dul verwijdert pagina op startpunthonden
Mede-eigenaar Stephanie Dul van Hondencentrum Kwispel Enzo had een eigen profielpagina aangemaakt op onze website waarin ze duidelijk maakte met heel veel rassen te fokken, namelijk 18 stuks. De recensies logen er echter niet om. Er kwamen woorden voorbij als broodfokker en handelaren. Anderhalve week geleden heeft Kwispel Enzo besloten om hun pagina van onze website te verwijderen met daarbij dus ook alle negatieve reviews. Waarschijnlijk zal deze actie te maken met de uitspraak van de voorzieningenrechter of met de aangifte van House of Animals.

House of Animals heeft aangifte gedaan


House of Animals is al een keer op bezoek geweest bij deze puppyhandelaar en heeft hier undercover beelden gemaakt. Wat hun daar aan troffen was een triest tafereel. Zeker 500 honden werden op de boerderij gehouden onder erbarmelijke omstandigheden. Te veel honden in te kleine vervuilde hokken. House of Animals heeft inmiddels al aangifte gedaan tegen deze malafide broodfokker. Het hele artikel over hun bezoek kun je teruglezen op hun website

Bestemmingsplan


De reden dat Hondencentrum Kwispel Enzo per direct moet stoppen van de rechtbank heeft echter niet te maken met het feit dat het om een broodfokker gaat. De sluiting moest per direct gebeuren omdat het niet is toegestaan in het bestemmingsplan om op de Grote Aardweg 9b in Eersel een hondenfokkerij en hondenpension te houden.

Bekijk hier de beelden terug van het interview van het ED met de eigenaar van Hondencentrum Kwispel Enzo. Let wel, de beelden zijn van vóór de uitspraak van de voorzieningenrechter.De video van de undercoverbeelden van House of Animals of zijn hier te bekijken


Bron van de ingesloten video is van het Ed

De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Prachtige Rottweiler Puppy's

Raszuivere Rottweiler puppy's van 2 geweldige ouders. Beide ouders getest op HD/ED/JLPP Beide oude

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6