Kennel van Goverwelle

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Kennel van Goverwelle. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 2 recensies)
Recensie: | 23 maart 2016 - 11:21

Koos en Letty zijn schatten van mensen met een groot hart voor hun dieren. Ze namen uitgebreid de tijd om ons voor te lichten en kennis te laten maken met hun tsjechoslowaakse wolfhonden. We zijn in totaal vier keer bij hen langsgeweest en zijn altijd zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. De kennel ligt er verzorgd en netjes bij, de honden hebben veel ruimte en krijgen veel aandacht. Wat voor ons de belangrijkste reden vormde om voor deze kennel te kiezen is dat ze echte kenners zijn van het ras en de nestjes met zorg worden gefokt, waarbij gefocust wordt op het sociale karakter van de honden - en dat is te merken. We zouden iedereen die zich aan het oriënteren is op wolfhonden en overweegt een Tsjech te nemen, deze kennel aanraden. - Dennis & Kim uit Almere.

Recensie: | 19 januari 2016 - 17:46

Hoe kan dit bedrijf opleidingsadres zijn voor Aequor als ze niet meer op de met Aequor gefuseerde stagemarkt.nl staan? Wat is hier gebeurd?

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto