Greyhound

Ziektes die bekend zijn bij Greyhound

Bij de Greyhound komen de volgende 1 gezondheidsproblemen voor: megaoesofagus . Voor meer informatie kun je de bijbehorende artikelen raadplegen waar verder in wordt gegaan op onder andere de symptomen, diagnose, prognose en behandeling.

Megaoesofagus

Een ander woord voor de slokdarm is oesophagus. Indien een slokdarm stek vergroot is, spreken we van een Megaoesofagus. Het kan idiopathisch zijn,  m [...]

Lees het artikel

George G. Disse

geplaatst op 16 oktober 2016 | 15:17

Inderdaad, de Galgo Espagnol is een zeer aanhankelijke, intelligente en gracieuze hond. Blaffen niet of nauwelijks en in huis zelfs een beetje lui. In het bos is het een wervelende snelheid in een stofwolk en condensstrepen achter haar poten. Ze zijn ietwat eenkennig en kunnen daarom gemakkelijk los in het bos lopen. Onze derde Galogo, inmiddels al 13 jaren oud is, zoals haar voorgangsters, steeds terug gekeerd. Een kwestie van trainen en belonen. Een uitermate geschikte hond op appartement, mits de hond niet al te veel ruimte gebruikt. Altijd even navragen! Succes mensen!

Anne Persoon

geplaatst op 4 juli 2013 | 22:21

Het is geen noodzaak de windhond aan de lijn te houden mits hij luistert.Als baas weet je of hij jaagt en op wat.Mijn pleeghond greyhoundmix rent achter fietsen ,joggers en zelfs miniloc aan.Ik heb geen overdracht gehad bij de plaatsing,moest erachter komen.Als je dat weet kan je regeling treffen.Maar alle honden mogen op de afgesproken plaatsen los,mits onder controle.Vanuit het verleden mocht de windhond niet los,maar nu...alle honden gelijk.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht

Lees hier ons privacy statement

Je reactie wordt verwerkt