Briard

Alles wat je wilt weten over de Briard

Fokkers van een Briard

Auberge des pattes noires

Eigenaar:Cynthia Fermont

Contact:085-0654841

Ras:Briard

Plaats:7134 PH Vragender, Nederland

Reviews: (4 reviews)

De kennel Auberge des pattes noires te Vragender wordt gerund door Cynthia Fermont. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

du Lion d'Orange

Eigenaar:Monique Jansen

Contact:0032 89 868218

Ras:Briard

Plaats:3690 Zutendaal, België

Reviews: (0 reviews)

De kennel du Lion d'Orange te Zutendaal wordt gerund door Monique Jansen. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

du Rêve Lourd d'Été

Eigenaar:Jacqueline Mansveld

Contact:0115477459 0624245081

Ras:Briard

Plaats:4551LD Sas van Gent, Nederland

Reviews: (1 review)

De kennel du Rêve Lourd d'Été te Sas van Gent wordt gerund door Jacqueline Mansveld. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Van het Natte Land

Eigenaar:Inge de Vries

Contact: 0644452674

Ras:Briard

Plaats:9663 ER Nieuwe Pekela, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Van het Natte Land te Nieuwe Pekela wordt gerund door Inge de Vries. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.