Auberge des pattes noires

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Auberge des pattes noires. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 4 recensies)
Recensie: | 5 juni 2017 - 21:19

We zijn ontzettend blij met onze pup van nu 11.5 week oud. Via andere tevreden briardseigenaren werden we verwezen naar deze fokker. We hadden bij de eerste kennismaking meteen een klik. Hun visie op wat wel en niet goed is voor een hond past prima bij de onze. We zijn op kraamvisitie geweest toen de pups 4 weken oud waren. We waren ondere de indruk van de liefdevolle en doordachte wijze waarop Cynthia en Rene de pups grootbrachten. Dagelijks zagen we fotos en filmpjes van de kleine opdonders; echt geweldig om zo betrokken te worden. Ze keken ook goed naar de juiste match tussen de pup en het gezin waar deze terecht komt. Daar waren we erg blij mee; onze Charly past prima bij ons!! Nog steeds kunnen we met vragen (of dolkomische foto's) bij hen terecht!

Recensie: | 4 juni 2017 - 21:32

Wij hebben sinds 3 weken een prachtig teefjes bij deze Fokker gekocht. Wat een super enthousiaste fokkers!! Vanaf dat de puppen geboren zijn zijn we betrokken geweest bij het nest. Elke dag nieuwe foto's en leuke verhaaltjes over je toekomstige pup. En geweldig dat je bij de stamboom ook een karakter test krijgt. En we hebben nog zeer regelmatig contact met de Fokker. We sturen foto's en als we met vragen zitten dan krijgen we direct advies. Zou iedereen deze Fokker aanraden!!!!

Recensie: | 4 juni 2017 - 18:08

Uit dit nest heb ik een heerlijke, stabiele en rustige reu gekocht. Ik heb grote waardeting voor de nanier waarop deze fokkers met hun honden omgaan. Rustig, doordacht en met veel liefde voor dit prachtige ras. Hier weet je zeker dat je precies de hond vindt die je zoekt. Gezond, goed gesocialiseerd en verstandig gefokt. Goede begeleiding en uitstekende nazorg. Ik ben een tevreden klant.

Recensie: | 4 juni 2017 - 17:05

Mensen die met hart en ziel af en toe een nestje Briards fokken uit weloverwogen combinatie's en de puppy's een optimale socialisatie meegeven en altijd klaar staan voor hun puppykopers.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto