Lhasa Apso

Alles wat je wilt weten over de Lhasa Apso

Fokkers van een Lhasa Apso

At all seasons

Eigenaar:Astrid

Contact: 0641870064

Ras:Lhasa Apso

Plaats:7325vc Apeldoorn, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel At all seasons te Apeldoorn wordt gerund door Astrid. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

binkieshihtzukennel

Eigenaar:Dirk Jansen

Contact: 06-22708856

Ras:Lhasa Apso

Plaats: Gouda, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel binkieshihtzukennel te Gouda wordt gerund door Dirk Jansen . Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 2. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Close To Perfection

Eigenaar:Marion Radstok

Contact:033 4621220

Ras:Lhasa Apso

Plaats:3812 VG Amersfoort, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Close To Perfection te Amersfoort wordt gerund door Marion Radstok. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

EL Minja's

Eigenaar:Sophia van Tatenhove van Roosenbroek

Contact:0114682607 0639197882

Ras:Lhasa Apso

Plaats:4588rg Walsoorden, Nederland

Reviews: (1 review)

De kennel EL Minja's te Walsoorden wordt gerund door Sophia van Tatenhove van Roosenbroek. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Twentsche Weide Lhasa Apso & Boomer

Eigenaar:Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Contact: +31613237375

Ras:Lhasa Apso

Plaats:7558HP Hengelo, Nederland

Reviews: (40 reviews)

De kennel Twentsche Weide Lhasa Apso & Boomer te Hengelo wordt gerund door Natividad van Doldersum van Nicolaas.. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 2. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.