Twentsche Weide Lhasa Apso & Boomer

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Twentsche Weide Lhasa Apso & Boomer. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 13 recensies)
Recensie: | 17 september 2019 - 15:52

Ook wij hebben een hel fijne en goede ervaring met De Twentse Weide! Vanaf de reservering een fijn en duidelijk kontakt en vooral hoe schoon,en vakkundig en met passie hoe de pubs worden verzorg!Wij raden iedereen om hier een goede pub te reserveren!Onze complimenten voor Bert en Nati!!

Recensie: | 31 augustus 2019 - 19:55

We zijn heel blij met onze pup die wij 22 juni bij de Twentsche Weide hebben opgehaald. Je kan merken dat ze met liefde is opgegroeid en verzorgt. Ze heeft zich zonder moeite al volledig aangepast en aan ons gehecht en een mooie aanwinst in ons gezin. Gelukkig. Bedankt Nati en Bert voor onze schatje.

Recensie: | 7 juni 2019 - 20:02

Wij mogen ook een pub ophalen na onze vakantie. Lieve mensen reageren meestal als ik iets wilt vragen, als er niet gereageerd wordt betekend het dat ze druk zijn met o.a de puppies en andere werkzaamheden. Al lieve filmpjes mogen ontvangen van onze pup. En op hun website staat ook erg veel info waar je wat aan hebt. Nu ff wachten dat het zover is dat het schatje bij ons thuis rond huppelt

Recensie: | 31 maart 2019 - 12:37

Leuke mensen, en goed verzorgde dieren. wij mogen een pup van twentsche weide medio juli ophalen. erg mooi hoe je op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen, van dekking, geboorte en het socialiseren van de jonge hondjes. wij zijn heel tevreden, vrienden van ons hebben ook een boomer van deze lieve dierenvrienden via hen zijn we verschillende adressen gaan vergelijken maar toch besloten om hier een huisdier op te gaan halen met vriendelijke groeten en veel vertrouwen groeten Martin

Recensie: | 3 maart 2019 - 22:21

Dit is gewoon een goede fokker. De hondjes worden netjes binnenshuis gehouden en zien er echt allemaal goed verzorgd uit.Zowel vader en moeder aanwezig, prachtig! Groetjes, Benno en annemieke Kleinsman.

Recensie: | 13 februari 2019 - 14:42

Na uitvoerig onderzoek te hebben verricht alvorens in contact te treden met deze mensen heb ik bijzonder veel positieve informatie mogen ontvangen over de werkwijze van kennel Twentsche Weide. Een betrouwbaar adres waar je beslist een keer contact mee kunt nemen als je serieus op zoek bent naar een leuk gesocialiseerd Boomer hondje! Onze dank voor alle informatie die we hebben gekregen van jullie! Ga vooral zo door jullie zitten op de goede weg. De allerbeste hartelijke groeten, Belinda, Albert, Danielle en Timo Schrootman.

Edit redactie: berichtgeving iets aangepast door woorden weg te halen

Recensie: | 8 januari 2019 - 16:40

Bedankt voor alle hulp en advies, we zullen jullie zeker aanbevelen. jullie zijn goed benaderbaar en nemen de tijd om vragen te beantwoorden dat ervaren we als bijzonder prettig. Dit is een kleine huiselijke kennel die ietwat anders werkt dan de rest, ze hanteren een veilige manier om mensen informatie te verstrekken zonder iedereen maar in huis te halen wat ook weer risico met zich mee brengt. Heel goed van jullie, wees maar zuinig op jullie lieve huisdieren! Groetjes Ben en Lia.

Recensie: | 4 december 2018 - 23:01

Echt nette Boomer hondjes! Deze mensen gaan ontzettend goed met de pups en moeder om. Zitten in de kamer en worden gesocialiseerd. Hebben hart voor hun hondjes. Niet iedereen krijgt zomaar een hondje mee. Je kunt als je de boomer pup thuis hebt, zelfs met vragen op hen terugvallen. Hele lieve en aardige mensen.

Recensie: | 22 november 2018 - 22:25

Sinds een week een pup van de Twentse weide. PIP. Vorige week opgehaald in een zeer schoon huis. Huis en tuin waren ingericht op een effectieve socialisatie van de pups. Meer dan een uur lang hebben wij informatie en tips gekregen. Het was een goed, bevlogen en vooral warm verhaal. Ondertussen kennisgemaakt met PIP en haar moeder. Wij gingen met een zeer goed gevoel naar huis. Thuis was ze vanaf de eerste dag snel gewend. Je kon merken dat er een goede basis was gelegd. Wij worden heel vrolijk van onze PIP. Ondeugende, pientere pup. Reageert goed op de eerste commando's en krijgt al regelmaat. Wij zijn zeer tevreden en vinden dat jullie een dikke pluim verdienen voor jullie omgang en manier van opvoeden. Veel succes en van harte aanbevolen. Vr. Gr. uit Apeldoorn. Willy en Jaap.

Recensie: | 22 november 2018 - 22:13

Wij hebben een juist besluit genomen, er komt een boomer pup in ons huis.Na voor, en nadelen van een hond zorgvuldig waren overwogen werd de keus een boomer.Wij voldoen ruimschoots aan de behoefte van een trouwe viervoeter.Het grote dilemma was het zoeken naar een hondenfokker.Een boomer liefhebber met het hart op de juiste plek voor dieren was en is ons belangrijkste speerpunt.Welnu die hadden we na een flinke speurtocht gevonden, In Hengelo hebben we " eerst telefonisch" een goed gesprek gehad over alles en nog wat maar vooral over zaken die komen kijken bij de aanschaf en opvoeden van een boomer hondje.Het wordt immers een huisgenootje die voor lange tijd in ons midden zou kunnen blijven.We hadden menige recensies over dit adres gelezen en waren hierdoor reeds overtuigd dat dit de juist

Recensie: | 9 april 2018 - 19:47

Beste G.Burgers. Er is inderdaad contact met u geweest zowel per Mail als per WhatsApp.Er is u een pup toegezegd maar altijd onder voorbehoud, wij maken altijd eerst kennis voor er besloten wordt dat een pup overhandigd wordt. In uw geval was het niet aan de orde om verder in contact te treden daar u als vierde op de reservelijst was geplaatst zoals wij in telefonisch onderhoud op 9/4/2017 hebben besproken.Echter hebben de eerste belangstellenden besloten om een pup aan te schaffen dus was er voor u helaas geen plek. Wij betreuren uw mening over ons beleid echter kunnen wij niet iedereen van een leuke pup voorzien daar wij niet doorlopend nestjes aanbieden onze hondjes nesten volgens de regels.Met vriendelijke groet Twentsche Weide.

Recensie: | 9 april 2018 - 10:12

Informatie gevraagd. Dacht dat ik ingeschreven stond voor een pup. Helaas niet goed gecommuniceerd! ! 2 maanden op iets verheugd wat niet door gaat. Slechte en onduidelijke communicatie wanneer je in aanmerking komt voor een pup bij Twente weide. ...De reactie daarop is nogal teleurstellend! !

Recensie: | 3 juli 2017 - 16:43

Goede voorlichting gekregen, en de honden wonen lekker binnen in huis bij deze mensen dat vind ik mooi!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto