Twentsche Weide Lhasa Apso & Boomer

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Twentsche Weide Lhasa Apso & Boomer. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 40 recensies)

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 25 juni 2021 - 21:45

Bedankt voor uw bericht. Al weet ik echt niet wie u bent.

Recensie: | 25 juni 2021 - 21:40

Wij hebben contact gehad met de Twentsche weide en werden continue aan het lijntje gehouden. Communicatie was ook echt slecht. Ik raad de Twentsche weide echt niemand aan. Helaas hoor ik meerdere slechte verhalen over hen.

Recensie: | 17 mei 2021 - 22:14

Na een geweldig fijn gesprek met Bert stonden wij op de lijst voor een pup. Spannend! Op 19 april 2021 mochten wij onze Bowey ophalen bij Bert en Nati en kregen wij een zwart haarbolletje mee met een goeie uitleg en een heel leuk puppy pakket. Eenmaal thuisgekomen even laten wennen aan onze 2 oudjes en het op zn beloop gelaten. Vrij direct snapte hij het buiten plassen en wanneer hij Jo en Jade met rust moest laten. Een duidelijk teken van een hele goede opvoeding door Bert. Nu niet meer weg te denken uit ons gezin. Bert en Nati, jullie zijn toppers (lekker direct ook haha)en dat geldt zeker ook voor jullie geweldige boomerpups. Niets anders dan lof voor de Twentsche Weide! Gr. Nathalie en Alysha

Recensie: | 3 mei 2021 - 18:52

Op 23 februari is Dushi geboren bij Bert en Nati van de Twentsche Weide. Na gesprekken via de telefoon, videobellen en appjes met foto’s, was het dinsdag 20 april eindelijk zover. Na een hartelijk ontvangst door Bert zijn we met Dushi en een mooi pakket met mooie verrassingen huiswaarts gegaan. Dushi is nu twee weken bij ons en een lief sociaal hondje. Totaal niet eenkennig of bang. Niet meer weg te denken uit ons leven. Bedankt Bert en Nati voor jullie inzet. Jullie hebben ons inziens de beloften richting ons waargemaakt.

Recensie: | 30 april 2021 - 20:01

Het eerste telefonische contact met Bert was spannend, op 3 december 2020, ik trok de stoute schoenen aan en vroeg hem gewoon of hij ook puppy's heeft. Bert vertelde mij dat hun hondje een paar dagen ervoor was bevrucht, en Bert vertelde mij ook gelijk dat niet iedereen een puppy kon kopen, er moest eerst een lang gesprek gevoerd worden over de beweegredenen voor een aankoop en hoe onze gezinssituatie is en of wij wel tijd voor de pub hebben en dergelijke. Toen ik Bert vertelde dat ik een Amsterdammer ben en daarmee waarschijnlijk 1 : 0 achtersta was het ijs gebroken. Het verdere verloop was erg goed, op 5 februari werd Bobby geboren en twee weken later was daar het eerste FaceTime gesprek en beelden van Bobby. Op 2 april mochten we de kleine man ophalen, wij zijn dolgelukkig met Bobby.

Recensie: | 28 april 2021 - 10:39

Bailey heb ik op 12 maart opgehaald bij Bert. Ze is een heel lief en sociaal hondje. De Twentsche Weide is een prima fokker met een hart. ik kreeg regelmatig foto's, video's en videochats en zagen Bailey zo groeien. We zijn zo leuk ontvangen dat we gingen halen.

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 28 april 2021 - 08:56

Bedankt voor uw recensie.

Recensie: | 28 april 2021 - 08:41

Wij hebben onze Boef vorige week opgehaald en zijn er erg blij mee. De ontvangst was erg hartelijk. Het is een erg sociaal hondje en "lekker wakker". Het contact verliep via videoboodschappen, app en telefoon. Bert besteed heel veel aandacht aan de honden wat blijkt uit het resultaat!

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 27 april 2021 - 22:41

Bedankt voor uw recensie.

Recensie: | 27 april 2021 - 16:50

Mijn moeder en ik hebben onze Xavi van de Twentsche Weide. Hij is heel sociaal, lief, speels en schattig. Het zindelijk maken gaat goed. Hij heeft niet lang savonds gejankt. Het contact met Bert verliep goed. Hij zorgde heel goed voor de hondjes en dat liet die zien dmv videoboodschappen. Wij zijn erg blij met onze lieve Xavi.

Recensie: | 27 april 2021 - 16:19

Wij zijn heel erg blij met onze Lizzy van de Twentsche weide! Zij komt van een prima fokker!

Recensie: | 26 april 2021 - 08:49

Geen goede ervaringen met deze fokker. Ze komen de gemaakte afspraken niet na en ze houden je maar aan het lijntje.

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 21 april 2021 - 12:08

Bedankt voor uw recensie

Recensie: | 21 april 2021 - 11:19

Wij hebben sinds 12 maart 2021 ons lieve hondje Queso als gezinslid erbij. Queso is een heel lief, sociaal en leergierige pup die graag in gezelschap is. Wij konden meteen merken dat hij heel goed gesocialiseerd is tijdens zijn eerste weken na de geboorte waardoor hij bijv. geluiden als stofzuigen etc al gewend was. Ook gaf hij al snel aan wanneer hij zijn behoefte moest doen en hebben weinig last van ‘ongelukjes’ Ik ben erg te spreken over hoe Bert & Natti met veel zorg de pups een zo goed mogelijke start geven en ben ervan overtuigd dat dit de hoofdreden is dat onze Queso zich zo goed aanpast in ons gezin. Ik ben blij dat wij na lang zoeken en wachten onze zeer gezonde pup bij het betrouwbare adres van de Twentsche Weide hebben mogen aanschaffen!

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 18 april 2021 - 14:04

Bedankt voor uw recensie.

Recensie: | 18 april 2021 - 14:02

Wij zijn ontzettend blij met onze lieve pup. Het is een lief en vrolijk hondje en Donja voelde zich al snel bij ons thuis. Duidelijk is te merken dat vanaf de geboorte door Bert en Natie de nodige aandacht aan onze pup is besteed (nagenoeg zindelijk en vol vertrouwen). We zijn dik tevreden, helemaal top.

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 18 april 2021 - 08:03

Bedankt voor uw recensie.

Duin

Reactie geplaatst op 17 april 2021 - 22:26

Wij hebben Chloe geboren op 6 juni 2019 nu minder dan 2 jaar. We prijzen ons nog elke dag gelukkig voor dit lieve meest grappig en schattige hond die we hebben kunnen wensen. Ja we vonden het ook spannend een hondje van een fokker die wij niet kende. Wat ga je krijgen. Maar na de eerste ontmoeting wisten we dat het goed zat. Ze was totaal gesocialiseerd, knuffelig en bijna zindelijk. Nog nooit op gezondheidsvlak en sociaal gezien een probleem gehad. Hoe anders dan vrienden die hun hondje op marktplaats hebben gehaald. Ik zou iedereen zeggen neem de communicatie voor lief (iedereen communiceert anders) Geduld wordt beloond. En een hondje neem je niet vanaf een foto/filmpje maar met vertrouwen in de fokker. En dat hadden we meteen bij de Twentsche Heide. En geen moment spijt gehad.

Recensie: | 17 april 2021 - 11:32

Goed adres lieve mensen met een hoge mate van verantwoordelijkheid voor hun huisdieren. Voor die paar azijnpissers die de goede bedoelingen in twijfel trekken hierbij een advies... Get a live en strooi geen onzin rond.

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 17 april 2021 - 07:32

Bedankt voor uw mening.

Recensie: | 17 april 2021 - 00:42

Ik raad niemand aan om hier hun nieuwe pup te gaan halen. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Afspraken worden niet nagekomen en de communicatie is zeer slecht.

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 5 april 2021 - 08:47

Bedankt voor uw mening.

Recensie: | 4 april 2021 - 23:32

Zeer slecht in de communicatie. Ik raad dus de Twentsche weide niemand aan. Hork van een kerel.

Recensie: | 4 april 2021 - 17:02

Bert en Nati Bedankt voor het wederzijds vertrouwen. Wij hebben er een schitterend hondje bij. Bedankt voor de goede zorgen bij de start van dit nieuwe kleine wonder. De liefde die jullie hebben voor de hondjes is bewonderenswaardig. Liefs Klaas en Marielle

Recensie: | 30 januari 2021 - 12:50

Heel blij zijn wij dat we jullie hebben gevonden op het juiste tijdstip. Deze week ons hondje Tommy op mogen halen. Wat een lief en sociaal beestje. Wij zijn heel goed en vakkundig geholpen bij al onze vragen. Vanaf de geboorte tot het moment van ophalen. Met liefde worden de beestjes in de huiskamer al goed opgevoed. Altijd snel een reactie bij vragen, ook geven jullie je grenzen goed aan en dat moet ook met de enorme vraag naar hondjes. Jullie zetten lieve hondjes op de wereld uit liefde en niet voor de winst. Van ons niks dan lof over Bert en Nati van de Twentsche Weide!

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 31 december 2020 - 07:33

Beste Wendy Laten we wat liever zijn voor elkaar.

Recensie: | 31 december 2020 - 06:25

Erg slechte ervaring met deze fokker. Eerst werd mij verteld dat ik een pup zou krijgen, kort daarna de mededeling dat ze een foutje hadden gemaakt, en de pup al aan iemand anders was beloofd. Daarna werd mij verteld dat ze het goed zouden maken, en ik op nummer 1! voor het volgende nestje stond. Toen ik dat vervolgens keer op keer navroeg, werd ik met smoesjes aan het lijntje gehouden. Ik heb het na een langer dan een half jaar maar opgegeven. Schandalig van deze fokker, want ik had die periode verder kunnen zoeken. Gewoon een half jaar minimaal weggegooid. En weer opnieuw beginnen met de zoektocht dus. Advies aan de fokker, wees professioneel en eerlijk, daar kom je veel verder mee. En wel zo netjes tegenover mensen met een pup wens.

Recensie: | 20 september 2020 - 12:07

Zo enorm blij met onze Max van de Twentsche Weide! Max is een heerlijke knuffel hond. Enorm lief voor ons zoontje en lekker speels. Hij laat zich goed borstelen, sterker nog; hij gaat er heerlijk voor liggen ??. We gaan echt een goede vriend aan hem hebben! Het contact met Bert verliep duidelijk en snel. Hij gaf veel informatie en je kan zien dat hij echt veel om zijn honden geeft en er veel tijd in stopt. Dankjewel!!!

Recensie: | 26 augustus 2020 - 14:59

Wij zijn ontzettend blij met onze lieve, zeer goed gesocialiseerde en gezonde pup. Hij heeft nauwelijks angstig gereageerd op nieuwe geluiden of situaties. We hebben veel complimenten van anderen gekregen over zijn gedrag in de eerste dagen (rustig, nieuwsgierig, vol vertrouwen) én natuurlijk ook over zijn snoezige uiterlijk. Zindelijkheidstraining is bij Bert en Nati al gestart en onze pup heeft ondanks alle veranderingen in zijn omgeving in de afgelopen week vrijwel geen ongelukjes in huis gehad. Onze pup heeft adequate en liefdevolle verzorging ervaren vanaf zijn geboorte. Door middel van filmpjes zijn we regelmatig op de hoogte gehouden van de groei en ontwikkeling van de pups. De passie en liefde voor honden en deskundigheid wat betreft honden is duidelijk merkbaar. Heel veel dank!

Recensie: | 22 augustus 2020 - 21:26

Wij zijn zeer tevreden over Bert en Nati van de Twentsche Weide. Vanaf ons eerste telefoongesprek, de leuke video updates tussendoor tot het ophaalmoment vorige week.. Zelfs nu Lazlo bij ons kunnen we met al onze vragen nog steeds bij hen terecht. Er zijn momenteel zoveel aanbieders maar bij Bert en Nati hadden wij direct een goed gevoel. Uit alles blijkt hun kennis en liefde voor de honden. We zijn zo blij met Lazlo. Je kunt merken dat hij een hele goede start heeft gehad. Zo is hij al aan heel veel geluiden gewend. Kortom bent u op zoek naar een gezonde goed gesocialiseerde pup van een betrouwbare fokker dan is de Twentsche Weide het juiste adres

Recensie: | 20 augustus 2020 - 16:22

Wij hebben vorige week onze Sjors opgehaald, een boomer pup. Sjors is een super mooie en lieve pup, heel gezond en al goed gesocialiseerd. Je kunt merken dat de puppy's van Bert en Nati in de woonkamer zijn geboren en opgegroeid de eerste 8 weken. Sjors is heel relaxed, schrikt niet van huiselijke geluiden en vind het heerlijk om te knuffelen. Het enthousiasme van Bert en Nati is groot, ze hebben ontzettend veel kennis en liefde over en voor hun hondjes. Ik begrijp heel goed dat de puppy's die bij hun worden geboren naar een thuis gaan waar Bert en Nati een goed gevoel bij hebben. Ook na het ophalen van de pup kun je altijd met je vragen bij hen terecht. Voor ons een top adres!

Recensie: | 24 april 2020 - 12:11

Bij kennel Twentsche Weide heb ik zeer plezierig contact gehad met Bert die mij in korte tijd heeft kunnen helpen met de herplaatsing van een Boomer. Zijn dierenliefde kun je proeven door de telefoon. Ik ben hem enorm dankbaar dat door zijn hulp een Boomer (die weg moest door een verhuizing) een nieuw thuis gevonden heeft waar hij super welkom is; dank je wel, Bert!

Natividad van Doldersum van Nicolaas.

Reactie van de fokker op 3 december 2019 - 11:24

Hallo Lieve mensen. We kunnen nu eenmaal niet iedereen helpen en .. we weten nooit het aantal pups welke geboren wordt dus .. er vallen helaas altijd mensen af. We wensen u nogmaals veel succes toe bij het treffen van een leuke nieuwe huisgenoot.

Recensie: | 3 december 2019 - 10:31

Zelfde negatieve ervaring als G. Burgers (2018). Hem zou verteld zijn dat hij op een wachtlijst stond, ons is dat echt niet verteld. In april 2019 al aangegeven dat wij graag een Boomerpup willen, in september op ¨de lijst¨ geplaatst. 1,5 week na de uitgerekende datum (enorme spanning binnen ons gezin) kregen wij te horen dat ¨er te veel mensen zijn die belangstelling hebben¨, ¨de wachtlijst was enorm en er moeten keuzes gemaakt worden¨?! We waren nu blijkbaar niet goed genoeg, maar we hadden in april wel een overgebleven shih-zhu pup mogen kopen. Tip: informeer vooraf hoeveel mensen er op de lijst staan en hoe beslist wordt wie een pup mag kopen. N.B. Dit geldt m.n. voor de populaire Boomer.

Recensie: | 21 november 2019 - 21:11

10 november hebben wij Kira opgehaald bij Bert en Nati. Wat een leuke tijd: zwangerschap geboorte en alle video's. Kira is een hele mooie lieve speelse pup. Wat een werk en veel liefde geven Bert en Nati aan hun pups ook aan opvoeding goed gesocialiseerd. Dierenarts zeer tevreden prachtige pup niet bang pienter en erg lief en super gezond. Twentsche weide zeer aan te bevelen dit is een echtpaar die uit liefde pups groot brengen. Wij zijn heel gelukkig met de pup.

Recensie: | 21 november 2019 - 20:15

Wij hebben onze pup van Twentsche Weide in Hengelo, superlief en sociaal hondje. In de woonkamer geboren, opgegroeid en goed gesocialiseerd en dat kun je merken ook. Onze kleine meid wandeld netjes met een tuigje en de buurkinderen zijn al haar fans. De pup speelt graag met ons maar vermaakt zichzelf ook goed.Tijdens onze vakantie kregen we zelfs nog video's opgestuurd van onze Boomer pup.Wij kunnen Twentsche Weide van harte aanbevelen, deze mensen hebben hart voor de hondjes.

Recensie: | 16 november 2019 - 13:53

Hallo nati en bert, Ik kan heel kort zijn. Top fokkers,,en angel is een heerlijk boomertje. Jullie zijn een aanrader als Fokker. Groeten Sylvia en fan.

Recensie: | 4 november 2019 - 22:33

Ik ben heel erg tevreden over de Twentsche weide, ik had ook niet anders verwacht. Het contact verliep heel vlot en alles werd haar fijn uitgelegd. Ik ben heel blij met Cookie. Bedankt voor alle hulp en advies, ik zal jullie zeker aanbevelen.

Recensie: | 17 september 2019 - 15:52

Ook wij hebben een hel fijne en goede ervaring met De Twentse Weide! Vanaf de reservering een fijn en duidelijk kontakt en vooral hoe schoon,en vakkundig en met passie hoe de pubs worden verzorg!Wij raden iedereen om hier een goede pub te reserveren!Onze complimenten voor Bert en Nati!!

Recensie: | 31 augustus 2019 - 19:55

We zijn heel blij met onze pup die wij 22 juni bij de Twentsche Weide hebben opgehaald. Je kan merken dat ze met liefde is opgegroeid en verzorgt. Ze heeft zich zonder moeite al volledig aangepast en aan ons gehecht en een mooie aanwinst in ons gezin. Gelukkig. Bedankt Nati en Bert voor onze schatje.

Recensie: | 7 juni 2019 - 20:02

Wij mogen ook een pub ophalen na onze vakantie. Lieve mensen reageren meestal als ik iets wilt vragen, als er niet gereageerd wordt betekend het dat ze druk zijn met o.a de puppies en andere werkzaamheden. Al lieve filmpjes mogen ontvangen van onze pup. En op hun website staat ook erg veel info waar je wat aan hebt. Nu ff wachten dat het zover is dat het schatje bij ons thuis rond huppelt

Recensie: | 31 maart 2019 - 12:37

Leuke mensen, en goed verzorgde dieren. wij mogen een pup van twentsche weide medio juli ophalen. erg mooi hoe je op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen, van dekking, geboorte en het socialiseren van de jonge hondjes. wij zijn heel tevreden, vrienden van ons hebben ook een boomer van deze lieve dierenvrienden via hen zijn we verschillende adressen gaan vergelijken maar toch besloten om hier een huisdier op te gaan halen met vriendelijke groeten en veel vertrouwen groeten Martin

Recensie: | 3 maart 2019 - 22:21

Dit is gewoon een goede fokker. De hondjes worden netjes binnenshuis gehouden en zien er echt allemaal goed verzorgd uit.Zowel vader en moeder aanwezig, prachtig! Groetjes, Benno en annemieke Kleinsman.

Recensie: | 13 februari 2019 - 14:42

Na uitvoerig onderzoek te hebben verricht alvorens in contact te treden met deze mensen heb ik bijzonder veel positieve informatie mogen ontvangen over de werkwijze van kennel Twentsche Weide. Een betrouwbaar adres waar je beslist een keer contact mee kunt nemen als je serieus op zoek bent naar een leuk gesocialiseerd Boomer hondje! Onze dank voor alle informatie die we hebben gekregen van jullie! Ga vooral zo door jullie zitten op de goede weg. De allerbeste hartelijke groeten, Belinda, Albert, Danielle en Timo Schrootman.

Edit redactie: berichtgeving iets aangepast door woorden weg te halen

Recensie: | 8 januari 2019 - 16:40

Bedankt voor alle hulp en advies, we zullen jullie zeker aanbevelen. jullie zijn goed benaderbaar en nemen de tijd om vragen te beantwoorden dat ervaren we als bijzonder prettig. Dit is een kleine huiselijke kennel die ietwat anders werkt dan de rest, ze hanteren een veilige manier om mensen informatie te verstrekken zonder iedereen maar in huis te halen wat ook weer risico met zich mee brengt. Heel goed van jullie, wees maar zuinig op jullie lieve huisdieren! Groetjes Ben en Lia.

Recensie: | 4 december 2018 - 23:01

Echt nette Boomer hondjes! Deze mensen gaan ontzettend goed met de pups en moeder om. Zitten in de kamer en worden gesocialiseerd. Hebben hart voor hun hondjes. Niet iedereen krijgt zomaar een hondje mee. Je kunt als je de boomer pup thuis hebt, zelfs met vragen op hen terugvallen. Hele lieve en aardige mensen.

Recensie: | 22 november 2018 - 22:25

Sinds een week een pup van de Twentse weide. PIP. Vorige week opgehaald in een zeer schoon huis. Huis en tuin waren ingericht op een effectieve socialisatie van de pups. Meer dan een uur lang hebben wij informatie en tips gekregen. Het was een goed, bevlogen en vooral warm verhaal. Ondertussen kennisgemaakt met PIP en haar moeder. Wij gingen met een zeer goed gevoel naar huis. Thuis was ze vanaf de eerste dag snel gewend. Je kon merken dat er een goede basis was gelegd. Wij worden heel vrolijk van onze PIP. Ondeugende, pientere pup. Reageert goed op de eerste commando's en krijgt al regelmaat. Wij zijn zeer tevreden en vinden dat jullie een dikke pluim verdienen voor jullie omgang en manier van opvoeden. Veel succes en van harte aanbevolen. Vr. Gr. uit Apeldoorn. Willy en Jaap.

Recensie: | 22 november 2018 - 22:13

Wij hebben een juist besluit genomen, er komt een boomer pup in ons huis.Na voor, en nadelen van een hond zorgvuldig waren overwogen werd de keus een boomer.Wij voldoen ruimschoots aan de behoefte van een trouwe viervoeter.Het grote dilemma was het zoeken naar een hondenfokker.Een boomer liefhebber met het hart op de juiste plek voor dieren was en is ons belangrijkste speerpunt.Welnu die hadden we na een flinke speurtocht gevonden, In Hengelo hebben we " eerst telefonisch" een goed gesprek gehad over alles en nog wat maar vooral over zaken die komen kijken bij de aanschaf en opvoeden van een boomer hondje.Het wordt immers een huisgenootje die voor lange tijd in ons midden zou kunnen blijven.We hadden menige recensies over dit adres gelezen en waren hierdoor reeds overtuigd dat dit de juist

Recensie: | 9 april 2018 - 19:47

Beste G.Burgers. Er is inderdaad contact met u geweest zowel per Mail als per WhatsApp.Er is u een pup toegezegd maar altijd onder voorbehoud, wij maken altijd eerst kennis voor er besloten wordt dat een pup overhandigd wordt. In uw geval was het niet aan de orde om verder in contact te treden daar u als vierde op de reservelijst was geplaatst zoals wij in telefonisch onderhoud op 9/4/2017 hebben besproken.Echter hebben de eerste belangstellenden besloten om een pup aan te schaffen dus was er voor u helaas geen plek. Wij betreuren uw mening over ons beleid echter kunnen wij niet iedereen van een leuke pup voorzien daar wij niet doorlopend nestjes aanbieden onze hondjes nesten volgens de regels.Met vriendelijke groet Twentsche Weide.

Recensie: | 9 april 2018 - 10:12

Informatie gevraagd. Dacht dat ik ingeschreven stond voor een pup. Helaas niet goed gecommuniceerd! ! 2 maanden op iets verheugd wat niet door gaat. Slechte en onduidelijke communicatie wanneer je in aanmerking komt voor een pup bij Twente weide. ...De reactie daarop is nogal teleurstellend! !

Recensie: | 3 juli 2017 - 16:43

Goede voorlichting gekregen, en de honden wonen lekker binnen in huis bij deze mensen dat vind ik mooi!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto