Bassets mochten bij stervend kindje in ziekenhuis blijven

Bassets mochten bij stervend kindje in ziekenhuis blijven

Nieuws: Bassets mochten bij stervend kindje in ziekenhuis blijven

De ouders John en Mary bleven bij hun stervende baby, samen met hun twee Basset Hounds tot kleine Nora haar laatste adem uitblies.

De 5 maanden oude Nora Hall werd vorige maand getroffen door een zware beroerte, waardoor ze ernstige schade aan de hersenen opliep. Later werd door het ziekenhuis ontdekt dat kleine Nora werd geboren met 'pulmonary hypertension', een zeldzame en ongeneeslijke aandoening.

De ouders John en Mary kregen te horen dat ze het niet zou overleven en ze werd in een coma gebracht, waar ze drie weken lang in werd gehouden.

Het kinderziekenhuis in Minneapolis had aan de ouders gevraagd of ze nog een laatste wens hadden voor dochtertje Nora. De ouders hoefden hier niet lang over na te denken en vroegen of het mogelijk was of hun twee honden Grumpy en Gracie van 8 acht jaar bij Nora mochten zijn. Toen Nora namelijk nog thuis was, waren Grumpy en Gracie altijd bij Nora.

Grumpy en Gracie lagen altijd bij Nora

"Ik wilde niet naar huis toe gaan en dat de honden dan de hele tijd naar haar op zoek zouden gaan. Niet wetende dat Nora nooit meer thuis zou komen ", zei Mary. "In het ziekenhuis verlaagden ze het bed zodat de honden bij haar konden gaan liggen. Gracie liep naar Nora toe en likte haar."

Mary zei dat ze het ziekenhuis dankbaar is dat ze deze uitzondering hebben gemaakt. De familie heeft deze hartverscheurende foto's gedeeld op hun Facebook pagina.

Na kleine Nora werd van de beademing en Mary schreef dat hun kindje stierf in de armen van haar liefhebbende ouders, "met haar honden aan haar voeten 'en' zonder pijn of angst."


Bron: Facebook pagina

De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Prachtige Rottweiler Puppy's

Raszuivere Rottweiler puppy's van 2 geweldige ouders. Beide ouders getest op HD/ED/JLPP Beide oude

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6