Man riskeert zijn leven om hond te redden (video)

Man riskeert zijn leven om hond te redden (video)

Nieuws: Man riskeert zijn leven om hond te redden (video)

Een man uit Bogota, Colombia riskeert zijn leven om de hond Luna van de bovenburen te redden. De hond bungelde tussen de reling op een 13 verdieping hoog

De eigenaar van Luna was niet thuis dus de enige manier om de hond te redden was via de buitenkant. Diego Andrés Dávila Jimenez probeerde eerste met een bezem om de hond terug te duwen, maar toen dat niet lukte besloot hij om omhoog te klimmen, zonder touw of andere veiligheidsmaatregelen.

Beneden het flatgebouw had zich inmiddels al een menigte verzameld zoals op bijgaande video te horen is. De mensen schreeuwden en hadden "voor het geval dat" al matrassen klaargelegd. "Ik stond niet bij de gevaren stil, ik heb ook niet naar beneden gekeken" aldus Jimenez.

Hij trok zich via de reling van de bovenburen op om vervolgens de hond in veiligheid te brengen. "Toen ik Luna in mijn handen had en ik naar beneden keek vlogen duizend gedachten door mijn hoofd," zei Jimenez . Zijn vriendin was een beetje boos, en schreeuwde "Boven blijven, niet meer naar beneden klimmen!" naar hem. Jimenez heeft een uur op het balkon gewacht, toen kwam de bovenbuurvrouw weer thuis. "Ze was in tranen en is me erg dankbaar dat ik haar hond heb kunnen redden."


Bron foto: screenshot bovenstaande video

De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Prachtige Rottweiler Puppy's

Raszuivere Rottweiler puppy's van 2 geweldige ouders. Beide ouders getest op HD/ED/JLPP Beide oude

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6