Pokemon-Go redt het leven van dit hondje

Pokemon-Go redt het leven van dit hondje

Nieuws: Pokemon-Go redt het leven van dit hondje

Pokemon-Go is een ware rage aan het worden en dat is maar goed ook voor dit hondje. Dankzij dit populaire spel hebben twee dames deze gewonde hond gevonden

In het populaire spel die je installeert op je smartphone ga je op zoek naar virtuele Pokemons. De speler weet niet waar de Pokemon zich bevindt, totdat hij gaat lopen. Op deze manier wordt het een leuke en interessante virtuele maar levensechte speurtocht.

Afgelopen vrijdag liepen Kouts en Revay in de buurt van park in Texas, op zoek naar nog meer Pokemons voor hun collectie. Op dat moment kreeg Kouts via de app de waarschuwing dat Jigglypuff dichtbij zou zijn. Ze volgden het spoor, op zoek naar deze Pokemon. Maar in plaats van Jigglypuff troffen ze iets vreselijks aan.

"In plaats van een Jigglypuff, vond ik een puppy," zei Kouts. "De puppy lag bij de boom en een vuilniszak en kon zich niet bewegen. Zijn bek bloedde en hij kon zich niet bewegen. We kwamen erachter zijn achterpoot gebroken was, zijn tandvlees was bleek. "

Kouts en Revay begonnen rond te vragen over de hond maar niemand leek te weten wie of waar de hond vandaan kwam. Terwijl ze hiermee bezig waren kregen ze een telefoontje van de pizza bezorger. De twee hadden namelijk voordat ze weggingen een pizza besteld in de veronderstelling dat ze wel op tijd thuis zouden zijn.

"Ik vroeg waar ze waren en ze zeiden dat ze probeerden om een gewonden hond te helpen," zei de pizza bezorger Skyler Jerke. "Ik zei dat ik zou wachten op ze. Toen ze terug kwamen hadden ze de baas van de hond nog niet gevonden dus besloot ik er naar toe te gaan en de hond te helpen."

Jerke is niet alleen een pizza bezorger maar sinds twee weken een gecertificeerde hulpverlener. "Ik had mijn EHBO kit bij me dus ik ging naar hem toe om hem te helpen."

De hond, inmiddels omgedoopt tot Pokey ligt nu in de dierenkliniek. Hier wacht hij op een operatie.

Bron foto: Lone Star Veterinary Clinic

NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6

Golden Retriever-puppy's

Drie Kennel Club geregistreerde Golden Retriever Dog-puppy's. Een donkerder goud, een crème en een b