Hond Salma Hayek doodgeschoten

Hond Salma Hayek doodgeschoten

Nieuws: Hond Salma Hayek doodgeschoten

Mozart, de 9 jaar oude hond van actrice Salma Hayek, is op haar range neergeschoten met een luchtdrukpistool en bloedde vervolgens dood.

Hayek zei dat Mozart een week geleden dood gevonden werd met "een schot in de buurt van zijn hart." "Ik hoop dat de autoriteiten van de staat Washington recht doen aan deze prachtige hond die in 9 jaar nooit iemand gebeten of aangevallen heeft. Hij hield van zijn territorium en liep nooit weg ... hij was de meest liefdevolle en trouwe metgezel. Hij verdiende geen langzame en pijnlijke dood ", aldus Salma Hayek.

De Thurston County Sheriff's Office vertelde nieuwszender KING 5 dat er op februari 19 een rapport werd gemaakt van de dood van de hond. Salma Hayek was op dat moment in Los Angeles.

Plaatsvervangend Lt. Cliff Ziesemer zei dat een opzichter aan het paardrijden was bij de range en hij twee honden mee had. Eén van de honden begonnen te blaffen en volgde een spoor. Toen de opzichter achter de hond aan ging trof deze hem aan, bij de doodgeschoten hond. Een autopsie heeft uitgewezen dat de hond neergeschoten was met een luchtdrukpistool en dood is gebloed.
De politie van Thurston County blijft de zaak onderzoeken.
Update Inmiddels is bekend geworden dat de buurman van Salma de hond heeft doodgeschoten. De hond zou op het terrein van de buurman hebben rondgelopen. Mozart zou al vaker de hond van de buurman aan hebben gevallen en de politie is daarom van mening dat de buurman niets verkeerd heeft gedaan. bron foto:Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America, Salma Hayek (14594516718), CC BY-SA 2.0