Hond redt haar pups van verdrinking (video)

Nieuws: Hond redt haar pups van verdrinking (video)

In deze video zien een een dappere moederhond die haar puppy's uit het water redt. De arme puppy's werden mee gesleurd in de stroming

De zwart witte hond zwemt wanhopig naar haar jammerende en piepende puppies toe die op een hoopje vol rommel midden in het water bij elkaar zitten.

De moederhond pakt één van haar puppies in haar bek en springt terug het vervuilde water in, waar de twee bijna verdrinken. Het lukt de moederhond uiteindelijk om veilig het land te bereiken.v De video laat zien dat het de moederhond lukt om al haar puppy's in veiligheid te brengen.Het is de ergste regenval sinds eeuwen die in Chennai, India, plaatsvindt en de riolering kan het allemaal niet bolwerken. Bij deze ramp zijn inmiddels als meer dan vijfhonderd mensen omgekomen en de bewoners vrezen dat het stilstaande water voor epidemieën zou kunnen zorgen.

Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.
Het leven van je hond na de lockdown
Wij staan met zijn allen te juichen, de lockdown zit er zo goed als op. Maar hoe bevalt het leven van je hond na de lockdown? Is deze ook zo blij?
Fokkers van honden met een korte snuit eindelijk aangepakt
De eerste waarschuwing aan een fokker van honden met een te korte snuit is al uitgedeeld en komende week volgen er meer. De boete kan 1500 Euro bedragen.

Mooiste pommeriaantjes van Nederland

Wij hebben een nestje van 3 pommeriaantjes. We hebben 2 teefjes en een reu. De zwarte puppie is een

Mooie Duitse Herder pups

Te koop Mooie Duitse Herder pups. Zijn nu 4 weken oud en mogen per 30 juli het nest verlaten. Het z