Mopshond smijtende vrouw is bekend(video)

Nieuws: Mopshond smijtende vrouw is bekend(video)

Bijgaande video werd duizenden keren gedeeld in de hoop dat de "Mopshond smijtende vrouw " op deze video geïdentificeerd en gevonden werd.

Op de video is te zien dat de vrouw haar Mopshond Benny bij de poot vast heeft en de hond vervolgens de lucht in gooit. Het arme hondje komt keihard op het asfalt terecht waar hij nog circa twee meter door rolt. De naam van de vrouw is inmiddels bekend gemaakt en de mevrouw heet Brandi Chin.

Brandi had waarschijnlijk ruzie met haar vriend, want nadat ze de hond letterlijk naar hem toe had gesmeten, vielen er rake woorden.

De politie van Fairfield onderzoekt of de zaak in aanmerking kan komen voor dierenmishandeling en zal met de desbetreffende autoriteiten overleggen of Benny bij de vriend kan blijven of ter adoptie aangeboden gaat worden.

Let op: de video kan als schokkend worden ervaren

Update 2 januari 2016

Benny de Mopshond is inmiddels terug bij zijn baasjes, waaronder Brandi Chin, de vrouw die de hond door de lucht smeet. Hij is inmiddels helemaal na gekeken door de dierenarts en mankeert niets.
Chin vertelde Fox40 ze zich verschrikkelijk voelt over wat er gebeurd is en dat haar actie plaats vond in het heetst van de strijd. Maar ze wil dat mensen begrijpen dat ze haar hond niet mishandeld. Chin heeft ??Fox40 toegestaan dat ze Benny mochten filmen terwijl hij weer lekker in de tuin speelt om aan iedereen te laten zien dat het goed met hem gaat.

Chin wilde zelf niet reageren op camera aangezien ze nadat de opnames op het internet terecht kwamen ze doodsbedreigingen kreeg. Maar haar vriend verzekert iedereen Benny goed wordt verzorgd.
"We hebben hem naar de kliniek in Cordilla gebracht en daar is Benny helemaal nagekeken," aldus de vriend van Chin tegen Fox40.

De politie van Fairfield heeft de zaak overgedragen aan de Solano County District Attorney's Office en hun kunnen Chin nog steeds aanklagen vanwege dierenmishandeling.
Bron foto:screenshot bijgevoegde video

Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.
Het leven van je hond na de lockdown
Wij staan met zijn allen te juichen, de lockdown zit er zo goed als op. Maar hoe bevalt het leven van je hond na de lockdown? Is deze ook zo blij?
Fokkers van honden met een korte snuit eindelijk aangepakt
De eerste waarschuwing aan een fokker van honden met een te korte snuit is al uitgedeeld en komende week volgen er meer. De boete kan 1500 Euro bedragen.

Labradoodle

Voor onze Rakker zijn we op zoek naar een nieuw baasje. Hij is een sociale, speelse en ondernemende

Flatcoated retriever 9 maand, teefje (stamboom)

In overleg met haar fokker is besloten dat wij mogen uitkijken naar een nieuw baasje. Zij is een ech