Mopshond smijtende vrouw is bekend(video)

Mopshond smijtende vrouw is bekend(video)

Nieuws: Mopshond smijtende vrouw is bekend(video)

Bijgaande video werd duizenden keren gedeeld in de hoop dat de "Mopshond smijtende vrouw " op deze video geïdentificeerd en gevonden werd.

Op de video is te zien dat de vrouw haar Mopshond Benny bij de poot vast heeft en de hond vervolgens de lucht in gooit. Het arme hondje komt keihard op het asfalt terecht waar hij nog circa twee meter door rolt. De naam van de vrouw is inmiddels bekend gemaakt en de mevrouw heet Brandi Chin.

Brandi had waarschijnlijk ruzie met haar vriend, want nadat ze de hond letterlijk naar hem toe had gesmeten, vielen er rake woorden.

De politie van Fairfield onderzoekt of de zaak in aanmerking kan komen voor dierenmishandeling en zal met de desbetreffende autoriteiten overleggen of Benny bij de vriend kan blijven of ter adoptie aangeboden gaat worden.

Let op: de video kan als schokkend worden ervaren

Update 2 januari 2016

Benny de Mopshond is inmiddels terug bij zijn baasjes, waaronder Brandi Chin, de vrouw die de hond door de lucht smeet. Hij is inmiddels helemaal na gekeken door de dierenarts en mankeert niets.
Chin vertelde Fox40 ze zich verschrikkelijk voelt over wat er gebeurd is en dat haar actie plaats vond in het heetst van de strijd. Maar ze wil dat mensen begrijpen dat ze haar hond niet mishandeld. Chin heeft ??Fox40 toegestaan dat ze Benny mochten filmen terwijl hij weer lekker in de tuin speelt om aan iedereen te laten zien dat het goed met hem gaat.

Chin wilde zelf niet reageren op camera aangezien ze nadat de opnames op het internet terecht kwamen ze doodsbedreigingen kreeg. Maar haar vriend verzekert iedereen Benny goed wordt verzorgd.
"We hebben hem naar de kliniek in Cordilla gebracht en daar is Benny helemaal nagekeken," aldus de vriend van Chin tegen Fox40.

De politie van Fairfield heeft de zaak overgedragen aan de Solano County District Attorney's Office en hun kunnen Chin nog steeds aanklagen vanwege dierenmishandeling.
Bron foto:screenshot bijgevoegde video

De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Nova Scotia Ducktolling Retriever pups

Half december zullen wij pups hebben van ons teefje en onze reu.Beide zijn onze gezelschapshonden.Pu

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6