Cuteness overload: Hond te lief voor Queensland politiemacht

Cuteness overload: Hond te lief voor Queensland politiemacht

Nieuws: Cuteness overload: Hond te lief voor Queensland politiemacht

Gavel, een schattige pup waarvan de overheid dacht dat hij uit zou groeien tot de trots van de 'Queensland Dog Squad' bleek veel te lief voor deze functie.

Gavel bleek zo lief te zijn voor mensen dat een toekomst voor hem als politiehond niet haalbaar bleek. Maar in plaats van Gavel weg te doen besloot de gouverneur van Queensland om Gavel te promoveren. Gavel werd gepromoveerd tot Vice-Regal Dog en werkt nu in de officiële huis van de gouverneur van Queensland.

Potentiële politiehonden
De meeste honden en dan met name pups, zijn synoniem voor aandoenlijk. Als er uitzonderingen zijn, dan is de kans reëel dat dit potentiële politiehonden zullen worden. Deze honden zijn gedisciplineerd, scherp, hard en alles behalve schattig.

En dan is er Gavel. Lieve, te lieve Gavel. Een hond die het wel zag zitten om voor de politie van Queensland te werken, maar wat hem niet lukte. Gavel is gewoonweg te aardig voor mensen.

Instagram
Vorig jaar kwam de pup Gavel aan in het officiële woonhuis van de gouverneur van Queensland en Gavel was toen pas zes weken oud. Sindsdien worden er veel berichten om Gavel gepost op het Instagram account van de gouverneur.
De gouverneur wilde erg graag dat Gavel onderdeel uit kon maken van de Queensland Police Squad maar dit zat er niet in voor dit kleine manneke.

De eerste post van Gavel op Instagram


De eerste foto van Gavel werd op 28 juli 2016 gedeeld op de instagram-pagina van de gouverneur en de afbeelding werd ondertiteld met , 'Een coole bril voor een hond met een mooie toekomst'.

Begin februari, toen echt duidelijk werd dat Gavel gewoon te lief was voor iedereen, besloot de gouverneur om hem een nieuwe carrière te geven en Gavel zijn promotie werd kenbaar gemaakt op het instagram account.
Gavel zijn nieuwe functie is gasten en tour groepen te verwelkomen in het huis van de Gouverneur van Quensland. En de Gouverneur? Die hoopt dat Gavel nog heel erg lang voor hem wil blijven werken. Meer berichten en bron van de foto's over Gavel vind je terug op de instagram pagina van de gouverneur bron foto Facebook Facebook QldGovernor