Sint Bernard en Japanse Chin - een bijzondere vriendschap

Sint Bernard en Japanse Chin - een bijzondere vriendschap

Nieuws: Sint Bernard en Japanse Chin - een bijzondere vriendschap

Een vriendschap die wel erg mooi en bijzonder is. Een Japanse Chin genaamd Lulu is de 'grootste' vriend van Blizzard, een Sint Bernard.

Laten we eerst eens beginnen met wat feiten over de twee rashonden waar het hier om gaat.
Een Sint Bernard heeft een gemiddelde schofthoogte van 70 cm en weegt tussen de 55 - 100 kg. Een Japanse Chin heeft een gemiddelde schofthoogte van 20 cm en het gewicht van dit ras ligt rond de 2 - 3 kg. Nu je de verschillen hebt gelezen en je je misschien een beeld kan vormen van de verschillen gaan we je nu het verhaal vertellen van een hele mooie vriendschap.

Het gezin van David Mazzarella was al eigenaar van de Sint Bernard Blizzard toen ze besloten om nog een hond in huis te nemen. Ze besloten om een Japanse Chin te adopteren en noemden haar Lulu. Lulu was nog een pup toen ze bij hun in huis kwam. Nu kun je je voorstellen dat Lulu op dat moment zo klein was dat ze in de bek zou passen van Blizzard. Maar Lulu kende geen angst en al snel werd ze de grootste maatjes met Blizzard. Het liefste lag ze de hele dag lekker bij Blizzard en als het even kon op de rug. Lekker warm! Blizzard is echt haar beschermeling, want waar Blizzard is, daar is Lulu ook.

Inmiddels zijn die twee zo aan elkaar gehecht geraakt dat ze niet meer zonder elkaar kunnen. Een bijkomend voordeel voor kleine Lulu is dat Blizzard haar overal mee naar toe neemt. Als Lulu te moe is (of gewoon te lui), dan zit ze boven op de rug van de Sin Bernard en Blizzard neemt haar dan lekker mee. Ook als ze thuis zijn en afgemat op de grond liggen dan ligt Lulu altijd bovenop Blizzard. En Blizzard? Die geniet er allemaal maar van.Lulu is getting tired she wants to ride blizzard.

Een video die is geplaatst door BlizzardandLulu (@blizzardandlulu) op
Als je Blizzard en Lulu wilt volgen klik dan hier.
Bron foto:blizzardandlulu op Instagram

De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Prachtige Rottweiler Puppy's

Raszuivere Rottweiler puppy's van 2 geweldige ouders. Beide ouders getest op HD/ED/JLPP Beide oude

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6