Het meest lieve garagebandietje (video)

Het meest lieve garagebandietje (video)

Nieuws: Het meest lieve garagebandietje (video)

Op een bewakingsvideo is vastgelegd dat kleine Josh Breaux uit Louisiana stiekem een garage inrent om een hond een liefdevolle knuffel te geven.

De huiseigenaar Hollie Mallet merkte de schattige ontmoeting op toen ze de beelden terug ging kijken. Ze plaatste daarna een oproep op Facebook in de hoop dit aandoenlijke knulletje te vinden.

"We hadden een ondergrondse omheining opgezet zodat mijn hond kan vrij rond kan lopen,zonder dat ze weg kan lopen," meldt Mallet aan ABC News. "We hadden al een keer of twee opgemerkt dat de kleine jongen stopte aan het einde van de oprit en een bal gooide naar haar."

"Op een dag keek ik de beveiligingsbeelden terug en ik zei tegen mijn man: 'Je moet dit zien,' en we zagen een jongetje binnenkomen in onze garage en onze hond een snelle knuffel geven. We wilden weten wie hij was. We leven in kleine stad en veel mensen kennen elkaar. Maar omdat we zelf geen kleine kinderen meer hebben, ken ik niet veel kinderen uit de buurt."

Het duurde niet lang voordat Josh's moeder, Ginger Breaux, werd geattendeerd op de video en ze plaatste gelijk een reactie bij de video dat het haar lieve zoon is. "Josh praat de hele tijd over uw hond!" schrijft ze op de tijdlijn van Mallet . "Toen ik voor het eerst de beelden zag, was ik blij maar ook boos. Boos omdat hij niet zomaar bij mensen naar binnen mag en blij omdat hij zielsveel van honden houdt."

"We hadden onze hond Bella sinds Josh 2 was maar ze overleed vorig jaar," verklaarde zijn moeder.De eigenaresse is blij dat hun zwarte Labrador Dutchess in staat geweest om die leegte op te vullen voor Josh.

"Mijn hond is super vriendelijk en houdt van spelen," zei Mallet. "Mijn man en ik werken alle twee en het is geweldig dat hij elke dag met haar speelt. Hij is het liefste jongetje, 'zei ze. "Het is 'een win-win. Beiden krijgen een vriend. "