Schrijnende video over hoe een 'mens' om gaat met een hond

Nieuws: Schrijnende video over hoe een 'mens' om gaat met een hond

De hond van Martin Doyle had geen schoon drinkwater, had geen comfortabele rustplaats en zat niet op een veilige plek
Een misdadiger mag vijf jaar lang geen huisdier hebben nadat hij de bek van zijn hond had afgeplakt met tape, hem opgesloten had op het balkon en vervolgens een emmer met vies water over de hond heen had gegooid.

Op de schrijnende beelden is te zien hoe Martin Doyle, 32 jaar oud omgaat met zijn hond Morley. De arme weerloze hond zit gewoon geduldig te wachten, terwijl zijn kaken vastgeplakt zijn met tape en hij aan een riem vastzit.

Op de beelden is te zien dat Doyle naar buiten komt met een mop en een emmer en vervolgens het vuile water over de arme weerloze hond heen gooit. Morley ondergaat dit alles, want wat voor keuze heeft hij?

Doyle werd in maart schuldig bevonden aan drie overtredingen met betrekking tot dierenmishandeling meldt Manchester Evening News.

Deze week veroordeelde magistraten hem tot vier maanden taakstraf en mag hij van 21:00 uur tot 06:00 uur niet op straat zijn. Tevens moet hij £ 600 (Circa 760 Euro) betalen met een toeslag van £ 60. (circa 76 euro) Misschien wel de beste straf die hij heeft gekregen is dat hij vijf jaar lang geen huisdier mag houden. Of is dit alsnog te kort?

Morley is inmiddels in de opvang genomen en hoopt geadopteerd te worden.

Evelien de wilde

geplaatst op 19 juni 2017 | 19:02

Heeft deze hond inmiddels al een huisje gevonden zo nee waar kan ik hem vinden?

ber

geplaatst op 16 mei 2016 | 10:00

ik begrijp die idioten ook niet, als je een dier in huis haalt heb je de verantwoording die daar bij hoort ook in huis gehaald, wil je die niet nemen dan ook geen huisdieren of welk ander dier dan ook. Gewoon levenslange schorsing op het houden van dieren hoe dan ook. Men moet veel strenger optreden tegen zulke individuen.

Lauwers Helena

geplaatst op 15 mei 2016 | 17:40

wat voor een onmens ben je dan ,de rechters hadden hem beter tot de zelfde straf veroordeeld wat hij zijn arm dier heeft aangedaan ,en een levenslang verbod op het houden van dieren.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht

Lees hier ons privacy statement

Je reactie wordt verwerkt

Anderen bekeken ook

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto