Waar mensen faalden, hielp deze hond (video)

Nieuws: Waar mensen faalden, hielp deze hond (video)

Elke dag sloop Saki, een Duitse Herder mix er tussen uit. En toen haar baas achter de ware reden kwam kon ze het niet droog houden.

Saki, ooit een zwerfhond, is een mix Duitse Herder en werd opgeleid als 'Search and Rescue' hond. Aan de overkant van de straat van Saki woont een gezin van vijf.

Een van de kinderen uit dit gezin, Danny, werd door Dixie en Edward geadopteerd toen hij nog een baby was. Danny was niet zoals alle andere kinderen. Zijn ontwikkeling bleef achter. Hij sprak niet met volledige zinnen, kon maar niet zindelijk worden en had erg veel moeite met motorische vaardigheden.

Saki begonnen er telkens tussen uit te glippen om naar de overkant van de straat te gaan, op zoek naar Danny. En niet alleen Saki was op zoek naar Danny, ook Danny was op zoek naar Saki.

Bekijk het ongelooflijke verhaal van een jongen en deze hond die haar plaats in deze wereld heeft gevonden als een trouwe verzorger die een kleine jongen wist te redden.

Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.
Het leven van je hond na de lockdown
Wij staan met zijn allen te juichen, de lockdown zit er zo goed als op. Maar hoe bevalt het leven van je hond na de lockdown? Is deze ook zo blij?
Fokkers van honden met een korte snuit eindelijk aangepakt
De eerste waarschuwing aan een fokker van honden met een te korte snuit is al uitgedeeld en komende week volgen er meer. De boete kan 1500 Euro bedragen.

Labradoodle

Voor onze Rakker zijn we op zoek naar een nieuw baasje. Hij is een sociale, speelse en ondernemende

Flatcoated retriever 9 maand, teefje (stamboom)

In overleg met haar fokker is besloten dat wij mogen uitkijken naar een nieuw baasje. Zij is een ech