Waar mensen faalden, hielp deze hond

Waar mensen faalden, hielp deze hond

Nieuws: Waar mensen faalden, hielp deze hond

Elke dag sloop Saki, een Duitse Herder mix er tussen uit. En toen haar baas achter de ware reden kwam kon ze het niet droog houden.

Saki, ooit een zwerfhond, is een mix Duitse Herder en werd opgeleid als 'Search and Rescue' hond. Aan de overkant van de straat van Saki woont een gezin van vijf.

Een van de kinderen uit dit gezin, Danny, werd door Dixie en Edward geadopteerd toen hij nog een baby was. Danny was niet zoals alle andere kinderen. Zijn ontwikkeling bleef achter. Hij sprak niet met volledige zinnen, kon maar niet zindelijk worden en had erg veel moeite met motorische vaardigheden.

Saki begonnen er telkens tussen uit te glippen om naar de overkant van de straat te gaan, op zoek naar Danny. En niet alleen Saki was op zoek naar Danny, ook Danny was op zoek naar Saki.

Bekijk het ongelooflijke verhaal van een jongen en deze hond die haar plaats in deze wereld heeft gevonden als een trouwe verzorger die een kleine jongen wist te redden.

helaas is de video door de gebruiker verwijderd van YouTube, beelden kunnen wij dus niet meer tonen

De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Prachtige Rottweiler Puppy's

Raszuivere Rottweiler puppy's van 2 geweldige ouders. Beide ouders getest op HD/ED/JLPP Beide oude

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6