Finn, de hond die uit haar dak gaat voor pizza (video)

Finn, de hond die uit haar dak gaat voor pizza (video)

Nieuws: Finn, de hond die uit haar dak gaat voor pizza (video)

Finn, deze Amerikaanse Pitbull heeft een bijzonder slecht leven gehad aangezien hij werd ingezet bij hondengevechten. In 2013 werd hij samen met 367 andere

Deze bijzondere Pitbull is "The Mighty Fin" en Finn geniet dubbel en dwars van zijn vrijheid. In Amerika werd deze hond ingezet bij hondengevechten. Deze organisatie behoorde tot de één na grootste organisatie die zich bezig hield met deze 'honden vechtsport'. In 2013 werd Finn gelukkig gered, samen met 367 andere honden.

In totaal werden veertien verdachten gearresteerd. Donnie Anderson, de zogenaamde 'godfather' van de groep, zou honden die een gevecht verloren hadden, hebben geëlektrocuteerd en opgehangen. In 2014 pleitte Anderson schuldig en werd veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf (op dat moment was dat de zwaarste straf voor hondengevechten).

Inmiddels is Finn geadopteerd door hondentrainer Andrea Kilkenny. Kilkenny verteld dat deze prachtige hond in het begin erg bang was voor bepaalde voedingsmiddelen en lekkernijen en dat Finn deze echt niet op wilde eten. Inmiddels gaat het super goed met Finn. Hij rent vaak rondjes en rondes als je hem iets nieuws geeft. Zijn manier om dit nieuwe speelgoed te onderzoeken.

Maar wat doet Finn als ze een lekker stuk pizza krijgt? Bekijk hiervoor onderstaand filmpje.


Bron en beeldmateriaal: http://www.ourgangpetservices.com/our-staff/the-mighty-finn/