Finn, de hond die uit haar dak gaat voor pizza (video)

Nieuws: Finn, de hond die uit haar dak gaat voor pizza (video)

Finn, deze Amerikaanse Pitbull heeft een bijzonder slecht leven gehad aangezien hij werd ingezet bij hondengevechten. In 2013 werd hij samen met 367 andere

Deze bijzondere Pitbull is "The Mighty Fin" en Finn geniet dubbel en dwars van zijn vrijheid. In Amerika werd deze hond ingezet bij hondengevechten. Deze organisatie behoorde tot de één na grootste organisatie die zich bezig hield met deze 'honden vechtsport'. In 2013 werd Finn gelukkig gered, samen met 367 andere honden.

In totaal werden veertien verdachten gearresteerd. Donnie Anderson, de zogenaamde 'godfather' van de groep, zou honden die een gevecht verloren hadden, hebben geëlektrocuteerd en opgehangen. In 2014 pleitte Anderson schuldig en werd veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf (op dat moment was dat de zwaarste straf voor hondengevechten).

Inmiddels is Finn geadopteerd door hondentrainer Andrea Kilkenny. Kilkenny verteld dat deze prachtige hond in het begin erg bang was voor bepaalde voedingsmiddelen en lekkernijen en dat Finn deze echt niet op wilde eten. Inmiddels gaat het super goed met Finn. Hij rent vaak rondjes en rondes als je hem iets nieuws geeft. Zijn manier om dit nieuwe speelgoed te onderzoeken.

Maar wat doet Finn als ze een lekker stuk pizza krijgt? Bekijk hiervoor onderstaand filmpje.


Bron en beeldmateriaal: http://www.ourgangpetservices.com/our-staff/the-mighty-finn/

Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.
Het leven van je hond na de lockdown
Wij staan met zijn allen te juichen, de lockdown zit er zo goed als op. Maar hoe bevalt het leven van je hond na de lockdown? Is deze ook zo blij?
Fokkers van honden met een korte snuit eindelijk aangepakt
De eerste waarschuwing aan een fokker van honden met een te korte snuit is al uitgedeeld en komende week volgen er meer. De boete kan 1500 Euro bedragen.

Labradoodle

Voor onze Rakker zijn we op zoek naar een nieuw baasje. Hij is een sociale, speelse en ondernemende

Flatcoated retriever 9 maand, teefje (stamboom)

In overleg met haar fokker is besloten dat wij mogen uitkijken naar een nieuw baasje. Zij is een ech