Man voert 80 zwerfhonden drie keer per dag (video)

Man voert 80 zwerfhonden drie keer per dag (video)

Nieuws: Man voert 80 zwerfhonden drie keer per dag (video)

"De man die honden redt", zo staat hij bekend. Drie keer per dag maakt hij een mengsel van hondenvoer met ingrediënten zoals kip, vis, rijst, droge hondenb

Michael J. Barnes is dol op honden en kan er niet tegen om ze te zien lijden dus hij probeert om zijn steentje bij te dragen. Maar hier houdt het niet op. Hij heeft ook een aantal honden gesteriliseerd en onderdak gevonden dakloze dieren. En dit doet hij allemaal met zijn eigen geld en met behulp van donaties.

Michael J. Baines woont sinds 14 jaar in Thailand, het land waar vele zwerfhonden voorkomen. Het is voor Michael allemaal begonnen door een zieke uitgehongerde hond die net een nestje had gekregen. Elke dag kwam die hond naar het restaurant waar Baines werkte en dan gaf hij haar een maaltijd. "De moederhond was het begin, en ik ging maar door en door. Ik kon het gewoon niet aanzien om honden in nood te zien ", aldus Baines tegen Newsner.

Deze onbaatzuchtige man heeft een zwak voor honden, Het zien van zieke en uitgehongerde honden op straat, waar zijn eigen honden ooit woonden, gaf hem de motivatie om deze arme dieren te helpen.

In Newsner, zei hij over de zwerfdieren: "Ik geef ze elke dag eten als ik van en naar mijn werk rij. Ik kan gewoon niet naar ze kijken en niets doen. "

Hij doet dit al al vijf jaar lang en inmiddels voedt hij nu ongeveer 80 zwerfdieren. Drie keer per dag trekt hij er op uit om op verschillende locaties de honden eten te geven. Inmiddels heeft Michael het ook voor elkaar gekregen om circa 100 honden gesteriliseerd te krijgen én is het hem gelukt om dertig honden bij mensen onder te brengen.