Man voert 80 zwerfhonden drie keer per dag (video)

Man voert 80 zwerfhonden drie keer per dag (video)

Nieuws: Man voert 80 zwerfhonden drie keer per dag (video)

"De man die honden redt", zo staat hij bekend. Drie keer per dag maakt hij een mengsel van hondenvoer met ingrediënten zoals kip, vis, rijst, droge hondenb

Michael J. Barnes is dol op honden en kan er niet tegen om ze te zien lijden dus hij probeert om zijn steentje bij te dragen. Maar hier houdt het niet op. Hij heeft ook een aantal honden gesteriliseerd en onderdak gevonden dakloze dieren. En dit doet hij allemaal met zijn eigen geld en met behulp van donaties.

Michael J. Baines woont sinds 14 jaar in Thailand, het land waar vele zwerfhonden voorkomen. Het is voor Michael allemaal begonnen door een zieke uitgehongerde hond die net een nestje had gekregen. Elke dag kwam die hond naar het restaurant waar Baines werkte en dan gaf hij haar een maaltijd. "De moederhond was het begin, en ik ging maar door en door. Ik kon het gewoon niet aanzien om honden in nood te zien ", aldus Baines tegen Newsner.

Deze onbaatzuchtige man heeft een zwak voor honden, Het zien van zieke en uitgehongerde honden op straat, waar zijn eigen honden ooit woonden, gaf hem de motivatie om deze arme dieren te helpen.

In Newsner, zei hij over de zwerfdieren: "Ik geef ze elke dag eten als ik van en naar mijn werk rij. Ik kan gewoon niet naar ze kijken en niets doen. "

Hij doet dit al al vijf jaar lang en inmiddels voedt hij nu ongeveer 80 zwerfdieren. Drie keer per dag trekt hij er op uit om op verschillende locaties de honden eten te geven. Inmiddels heeft Michael het ook voor elkaar gekregen om circa 100 honden gesteriliseerd te krijgen én is het hem gelukt om dertig honden bij mensen onder te brengen.

De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Prachtige Rottweiler Puppy's

Raszuivere Rottweiler puppy's van 2 geweldige ouders. Beide ouders getest op HD/ED/JLPP Beide oude

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6