Een bijzondere vriendschap tussen paard en hond (video)

Een bijzondere vriendschap tussen paard en hond (video)

Nieuws: Een bijzondere vriendschap tussen paard en hond (video)

Vanaf het allereerste moment dat de Dobermann Boss rondzwierf in de stal bij het paard Contino was er een bepaalde klik tussen deze twee dieren.

Leslie groeide op tussen huisdieren en is daarom gek op dieren. Het was dan ook niet verwonderlijk dat toen ze eenmaal op zichzelf ging wonen er hoe dan ook weer dieren zouden moeten komen. Inmiddels is Leslie de eigenaar van vier Dobermanns, Boss, Kyra, Gaia en Zeus. De vier honden zijn gek op elkaar en volgen elkaar overal naar toe. Ze spelen, rennen en ravotten samen en vormen een geweldige roedel.

Leslie heeft ook een paard genaamd Contino. De vier honden van haar zijn van pup af aan opgegroeid bij Contino en kunnen het dan ook goed met elkaar vinden. Maar Contino en Boss hebben vanaf hun eerste ontmoeting al een speciale band met elkaar. Geen van beiden hebben ooit angst naar elkaar gehad en hun band is echt anders.

"Boss was altijd onbevreesd bij Contino en was zelfs nieuwsgierig om bij hem de buurt komen en hem te likken of aan hem te ruiken," aldus Leslie. "Contino aanvaarde hem vanaf de eerste dag en toen besefte ik dat hun relatie iets bijzonders was."

Boss en Contino zijn graag bij elkaar en geven elkaar kusjes en knuffels. Ondanks het feit dat Contino veel groter is dan Boss, is Contino altijd heel voorzichtig en zacht met Boss.

"Zij bouwden deze geweldige band vertrouwen met elkaar op en die is door de jaren heen alleen maar sterker geworden, " aldus Leslie


Voor meer foto's kun je kijken op Instagram via @thedobieteam
Bron foto : Screenshot instagram video

Anderen bekeken ook