Twentsche Weide Lhasa Apso's

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Twentsche Weide Lhasa Apso's. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 3 recensies)
Recensie: | 9 april 2018 - 19:47

Beste G.Burgers. Er is inderdaad contact met u geweest zowel per Mail als per WhatsApp.Er is u een pup toegezegd maar altijd onder voorbehoud, wij maken altijd eerst kennis voor er besloten wordt dat een pup overhandigd wordt. In uw geval was het niet aan de orde om verder in contact te treden daar u als vierde op de reservelijst was geplaatst zoals wij in telefonisch onderhoud op 9/4/2017 hebben besproken.Echter hebben de eerste belangstellenden besloten om een pup aan te schaffen dus was er voor u helaas geen plek. Wij betreuren uw mening over ons beleid echter kunnen wij niet iedereen van een leuke pup voorzien daar wij niet doorlopend nestjes aanbieden onze hondjes nesten volgens de regels.Met vriendelijke groet Twentsche Weide.

Recensie: | 9 april 2018 - 10:12

Informatie gevraagd. Dacht dat ik ingeschreven stond voor een pup. Helaas niet goed gecommuniceerd! ! 2 maanden op iets verheugd wat niet door gaat. Slechte en onduidelijke communicatie wanneer je in aanmerking komt voor een pup bij Twente weide. ...De reactie daarop is nogal teleurstellend! !

Recensie: | 3 juli 2017 - 16:43

Goede voorlichting gekregen, en de honden wonen lekker binnen in huis bij deze mensen dat vind ik mooi!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto