Born BraveBeard - reviews

Fokker-logo

Wie is Born BraveBeard?

Wij fokken zo nu en dan hobbymatig een nestje middenslag schnauzers peper en zout. Dit gebeurt geheel volgens het fokreglement van de Nederlandse Schnauzer Club. Wij hebben 2 middenslagen peper en zout en 1 zwarte riesenschnauzer die tevens ook als dekreu beschikbaar is. We bezoeken met regelmaat hondenshows waardoor al onze honden inmiddels tal van kampioenstitels hebben gewonnen. De honden groeien op in huiselijke kring. Wij hebben geen kennels en zo zijn de honden dus altijd gezellig bij ons in de huiskamer, evenals de pups. Wanneer we een nestje hebben wordt de serre leeggehaald en omgebouwd tot puppykraamkamer waardoor de pups heel veel indrukken/geluiden mee krijgen van al onze dagelijkse bezigheden. Ons doel is een gezond ras typische middenslag schnauzer te fokken. De reu wordt met zorg uitgekozen, zowel op gezondheidsaspecten als op karakter. Onze honden worden gescreend op HD (heupdysplasie), DCM (erfelijke hartafwijking) en krijgen jaarlijks een ECVO-oogonderzoek. Bij beide ouderdieren en de pups wordt er DNA afgenomen ten behoeve van de gezondheid van het ras. Mocht u nog meer willen weten en zien over ons en onze honden dan kunt u altijd onze website (www.bornbravebeard.nl) of Facebookpagina (Angélique van Zwieten) bezoeken.

Born BraveBeard met als eigenaar Angélique van Zwieten is gevestigd in Oude Wetering aan het adres Kerkstraat, 2377 BA in Nederland. Born BraveBeard heeft momenteel geen advertenties vermeld staan  

Met welke rassen fokt Born BraveBeard?

Born BraveBeard fokt met 2 rassen: Middenslagschnauzer en Riesenschnauzer

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij de fokkerij Born BraveBeard. Heb jij ervaring met deze hondenfokker? Plaats dan een review.

Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test