Born BraveBeard - contact

Fokker-logo

Wie is Born BraveBeard

Wij fokken zo nu en dan hobbymatig een nestje middenslag schnauzers peper en zout. Dit gebeurt geheel volgens het fokreglement van de Nederlandse Schnauzer Club. Wij hebben 2 middenslagen peper en zout en 1 zwarte riesenschnauzer die tevens ook als dekreu beschikbaar is. We bezoeken met regelmaat hondenshows waardoor al onze honden inmiddels tal van kampioenstitels hebben gewonnen. De honden groeien op in huiselijke kring. Wij hebben geen kennels en zo zijn de honden dus altijd gezellig bij ons in de huiskamer, evenals de pups. Wanneer we een nestje hebben wordt de serre leeggehaald en omgebouwd tot puppykraamkamer waardoor de pups heel veel indrukken/geluiden mee krijgen van al onze dagelijkse bezigheden. Ons doel is een gezond ras typische middenslag schnauzer te fokken. De reu wordt met zorg uitgekozen, zowel op gezondheidsaspecten als op karakter. Onze honden worden gescreend op HD (heupdysplasie), DCM (erfelijke hartafwijking) en krijgen jaarlijks een ECVO-oogonderzoek. Bij beide ouderdieren en de pups wordt er DNA afgenomen ten behoeve van de gezondheid van het ras. Mocht u nog meer willen weten en zien over ons en onze honden dan kunt u altijd onze website (www.bornbravebeard.nl) of Facebookpagina (Angélique van Zwieten) bezoeken.
Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 2, namelijk
Middenslagschnauzer , Riesenschnauzer

Adres van Born BraveBeard

Contact:
Angélique van Zwieten
Adres:
Kerkstraat
Postcode / Plaats:
2377 BA Oude Wetering
Land:
Nederland
Telefoon:
0610448224
Mobiel:
0610448224
Website:
Email:
avanzwieten@outlook.com

Heb jij ervaring?

Heb jij ervaring met deze fokker en wil je een review schrijven?

Deel jouw ervaring

Ook een gratis vermelding?

Wil jij als fokker ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Honden en of pups te koop

Epagneul breton pup

Gezocht "her te plaatsen Toller"

Appenzeller Sennenhond pups

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test