v.d. Amandelgaard - reviews

Fokker-logo

Wie is v.d. Amandelgaard?

Wij zijn Hans & Yvonne en hebben al ruim 30 jaar onze kennel. In het verleden voornamelijk gevuld met Retrievers waarmee werd gewerkt en geshowd.Nu we een dagje ouder zijn hebben we nog 3 honden.Te weten een oudere Toller,een Markiesje en een Bichon Frisé.Met de Bichon Frisé lopen we af en toe nog een show.Maar voornamelijk wandelen en genieten we van onze honden .Onze honden lopen vrij in huis en tuin rond.Af en toe fokken we nog een nestje. We hopen in de zomer van 2024 een nestje van onze Bichon Frisé te verwelkomen.Voor meer informatie en leuke foto's kunt u terecht op onze website.Daar staan ook de contact gegevens.

v.d. Amandelgaard met als eigenaar Kennel v.d. Amandelgaard is gevestigd in Spijkenisse aan het adres Karel Doormanstraat 7, 3201 CE in Nederland. v.d. Amandelgaard heeft momenteel geen advertenties vermeld staan  

Met welke rassen fokt v.d. Amandelgaard?

v.d. Amandelgaard fokt met 2 rassen: Bichon Frise en Markiesje

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij de fokkerij v.d. Amandelgaard. Heb jij ervaring met deze hondenfokker? Plaats dan een review.

Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test