Kennel Toller’s Delight - reviews

Fokker-logo

Wie is Kennel Toller’s Delight?

Kennel Toller’s Delight is in eigendom van Gea Bos en Lars Møller. Gea is geboren en getogen in Nederland en kreeg in 1990 haar eerste Toller. Samen met Tinus Kamer fokte ze onder de kennelnaam “..Under The Red Sky”. In 1995 zijn Gea en Lars gaan samenwonen en zijn getrouwd, en fokken sindsdien onder onze huidige kennelnaam – Toller’s Delight. We wonen op een boerderij een beetje buiten Vejle in Denemarken, in het midden van het niets, en veel ruimte rondom en boven. Onze honden leven als een deel van ons gezin en zijn de hele tijd bij ons. Ze wonen bij ons in huis en kennen geen kennel als zodanig, maar hebben een groot omheind deel van ons erf waar ze lekker kunnen rondrennen en plezier hebben.

Kennel Toller’s Delight met als eigenaar Lars Møller is gevestigd in Vejle aan het adres , in Denemarken. Kennel Toller’s Delight heeft momenteel geen advertenties vermeld staan  

Met welke rassen fokt Kennel Toller’s Delight?

Kennel Toller’s Delight fokt met 1 ras: Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Toller)

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij de fokkerij Kennel Toller’s Delight. Heb jij ervaring met deze hondenfokker? Plaats dan een review.

Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test