Blukboshoeve & Kennel van het Blukbos

Wij fokken met Border Collies en Berghonden van de Maremmen uit werklijnen. De honden waarmee af en toe een nest fokken voldoen aan alle eisen gesteld door de rasverenigingen en door de Raad van beheer. De pups groeien op in huis. De berghonden komen samen met hun moeder al vroeg in contact met schapen en geiten.

Blukboshoeve & Kennel van het Blukbos met als eigenaar Sylvia en Toon Coensen en is gevestigd in Weert aan het adres Witvennenweg 5, 6002 SC in Nederland. Blukboshoeve & Kennel van het Blukbos heeft momenteel geen advertenties vermeld staan   Het aantal rassen waarmee gefokt wordt bij Blukboshoeve & Kennel van het Blukbos is 2, namelijk Border Collie en Berghond van de Maremmen

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij de fokkerij Blukboshoeve & Kennel van het Blukbos. Heb jij ervaring met deze hondenfokker? Plaats dan een review.
Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Te koop springer spaniel pups

Te koop nog 1 reutje van springer spaniel nu 5 weken oud

Lief Retromops teefje

Herplaatser! Gefokt volgens de wetregelgeving van kortsnuiten. Uit geteste ouderdieren. Teefje is F

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test