Onderhuids abces bij de kat

Onderhuids abces bij de kat

Een abces dat onder de huid zit is een met pus gevulde holte en het komt door een infectie van een bacterie. Het kan ontstaan door bijvoorbeeld (bijt)wond die tijdens een gevecht is ontstaan.

Symptomen van onderhuids abces bij de kat

Het is een gezwel wat zacht is en kan openbreken. Als dat het geval is, loopt er veel geel/groene pus uit wat stinkt. Een abces doet pijn bij de kat en hij wil dan ook niet dat er aangekomen wordt. Als een abces op de poot zit, dan kan de kat er mank van gaan lopen

Diagnose van onderhuids abces bij de kat

Het is niet bekend wat de diagnose is van Onderhuids abces bij de kat. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.

Behandeling van onderhuids abces bij de kat

Het is niet bekend wat de behandeling is van Onderhuids abces bij de kat. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.

Prognose van onderhuids abces bij de kat

Het is niet bekend wat de prognose is van Onderhuids abces bij de kat. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.

Preventie van onderhuids abces bij de kat

Het is niet bekend wat je kunt doen om Onderhuids abces bij de kat te voorkomen. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.
Wij willen je erop wijzen dat deze informatie puur ter kennisgeving is. Wij raden iedereen te allen tijde aan om contact op te nemen met je dierenarts.

Anderen bekeken ook
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.
NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.

Nova Scotia Ducktolling Retriever pups

Half december zullen wij pups hebben van ons teefje en onze reu.Beide zijn onze gezelschapshonden.Pu

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6