Onderhuids abces bij de hond

Onderhuids abces bij de kat

Een abces dat onder de huid zit is een met pus gevulde holte en het komt door een infectie van een bacterie. Het kan ontstaan door bijvoorbeeld (bijt)wond die tijdens een gevecht is ontstaan.

Symptomen van onderhuids abces bij de hond

Het is een gezwel wat zacht is en kan openbreken. Als dat het geval is, loopt er veel geel/groene pus uit wat stinkt. Een abces doet pijn bij de kat en hij wil dan ook niet dat er aangekomen wordt. Als een abces op de poot zit, dan kan de kat er mank van gaan lopen

Diagnose van onderhuids abces bij de hond

Het is niet bekend wat de diagnose is van Onderhuids abces bij de hond. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.

Behandeling van onderhuids abces bij de hond

Het is niet bekend wat de behandeling is van Onderhuids abces bij de hond. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.

Prognose van onderhuids abces bij de hond

Het is niet bekend wat de prognose is van Onderhuids abces bij de hond. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.

Preventie van onderhuids abces bij de hond

Het is niet bekend wat je kunt doen om Onderhuids abces bij de hond te voorkomen. Voor vragen kun je altijd terecht bij je dierenarts.
Wij willen je erop wijzen dat deze informatie puur ter kennisgeving is. Wij raden iedereen te allen tijde aan om contact op te nemen met je dierenarts.

Anderen bekeken ook
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.
Het leven van je hond na de lockdown
Wij staan met zijn allen te juichen, de lockdown zit er zo goed als op. Maar hoe bevalt het leven van je hond na de lockdown? Is deze ook zo blij?
Fokkers van honden met een korte snuit eindelijk aangepakt
De eerste waarschuwing aan een fokker van honden met een te korte snuit is al uitgedeeld en komende week volgen er meer. De boete kan 1500 Euro bedragen.
Fairdog, het toekomstige platform voor eerlijke hondenhandel
De wereld van de hondenhandel en de hondenfokkerij is groot en gecompliceerd. Via Fairdog kun je in de toekomst het kaf van het koren scheiden

Blue merle kruising pup

Kruising border/aussie

Leuke Duitse Dog pups te koop

Onze lieve Duitse Dog is bevallen van een mooi nestje pups. Maar liefs 10 stuks. Mamma heeft een sup