Boxer

Alles wat je wilt weten over de Boxer

Fokkers van een Boxer

Aranka

Eigenaar:Roy

Contact: 0637430500

Ras:Boxer

Plaats:1212AR Hilversum, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Aranka te Hilversum wordt gerund door Roy. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

v.d Keulse Hoeve

Eigenaar:Carla en Ludo Verberne-van Rens

Contact:077-4661833 06-30124682

Ras:Boxer

Plaats:5758 RW Neerkant, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel v.d Keulse Hoeve te Neerkant wordt gerund door Carla en Ludo Verberne-van Rens. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Van Hindra's hoeve

Eigenaar:Inge Vanrafelghem

Contact:((-)) ((+32 485578230

Ras:Boxer

Plaats:3470 Kortenaken, Belgiƫ

Reviews: (3 reviews)

De kennel Van Hindra's hoeve te Kortenaken wordt gerund door Inge Vanrafelghem. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.