Van Hindra's hoeve

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Van Hindra's hoeve. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 3 recensies)
Recensie: | 6 mei 2016 - 21:09

Ik was op zoek naar een vriendje voor onze Cas en kwam onverwachts terecht bij Hindra's hoeve, groot was mijn teleurstelling toen net het laatste reutje voor mijn neus was weggekaapt door iemand die eigenlijk een teefje wou...Inge heeft toen al het mogelijke gedaan en is er ook in geslaagd om ons beiden gelukkig te maken zodat ik uiteindelijk toch mijn reutje had en de andere dame haar teefje. Toen ik de eerste keer op bezoek ging was er dan ook direct een klik. Je voelde je direct thuis en dat is ook zo met de honden....de beestjes worden met liefde in huiselijke sfeer groot gebracht tot ze klaar zijn om het nest te verlaten....ik heb een schat van een hond die heel aanhankelijk en trouw is...je kan er van op aan dat Inge alles boven haalt om de beestjes in de beste omstandigheden laten op te groeien....ik zal nooit vergeten hoe het voelde om dat kleine ukje een flesje te mogen geven....voor mij is Inge een echte aanrader als je een lieve rakker zoekt om toe te voegen aan je familie

Recensie: | 28 april 2016 - 22:39

Ik en mijn gezin hebben altijd een hond willen hebben, maar dachten er te weinig tijd voor te hebben. Toen we toch twijfelden om een hond te nemen, zijn we op zoek gegaan naar mogelijke kennels. We hebben er 2 bezocht en waren de moed toen een beetje verloren omdat het duidelijk zichtbaar was dat er bij deze kennels geen aandacht werd gegeven aan de honden. Daarna zijn we terecht gekomen op de website van hindrashoeve. Na het versturen van een paar e-mails (die snel beantwoord werden) zijn we de fokker thuis gaan bezoeken. We zijn meteen verliefd geworden op de boxer honden. Ze zagen er super goed uit en ze zijn echt geliefd door de fokker en haar gezin. Een paar maanden later zijn we onze eigen pup gaan halen en deze is gedurende de twee maanden dat hij bij de mama moest blijven perfect verzorgd. De fokker geeft echt om de honden en pups. Ze gaat ook op zoek naar geschikte baasjes en is begaan met het verdere leven van de pups. Kort gezegd kan ik me geen betere fokker voorstellen.

Recensie: | 28 maart 2016 - 18:22

Super behulpzame, lieve, geëngageerde kennel waar je terecht kan met al je vragen!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto