Akita

Alles wat je wilt weten over de Akita

Fokkers van een Akita

I Tsumo Nakama

Eigenaar:Dhr. J. en Mevr. M. Andringa

Contact:0518-461164 ((-))

Ras:Akita

Plaats:9041 AW Berlikum, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel I Tsumo Nakama te Berlikum wordt gerund door Dhr. J. en Mevr. M. Andringa. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Of Hadjime-Yoshi

Eigenaar:Mevr. Chr. Volman en Dhr. P. van Kampen

Contact:049-3354994 ((-))

Ras:Akita

Plaats:5457 RH Deurne, Nederland

Reviews: (1 review)

De kennel Of Hadjime-Yoshi te Deurne wordt gerund door Mevr. Chr. Volman en Dhr. P. van Kampen. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 2. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Tsuki Yanusu No

Eigenaar:Dhr. W. Janus en Mevr. A. Janus

Contact:023-5402728 06-41483330

Ras:Akita

Plaats:2141 MV Vijfhuizen, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Tsuki Yanusu No te Vijfhuizen wordt gerund door Dhr. W. Janus en Mevr. A. Janus. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

V.d. Mulligenvree

Eigenaar:R van Boven

Contact:0525 632280 06 83543424

Ras:Akita

Plaats:8096 RC Oldebroek, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel V.d. Mulligenvree te Oldebroek wordt gerund door R van Boven. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Van de Mulligenvree

Eigenaar:Mevr. G. en Dhr. R. van Boven

Contact:0525-632280 ((-))

Ras:Akita

Plaats:8096 RC Oldenbroek, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Van de Mulligenvree te Oldenbroek wordt gerund door Mevr. G. en Dhr. R. van Boven. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Watakushi-Yumé

Eigenaar:Dhr. J. en Mevr. A. Ouwerkerk

Contact:051-5569895 ((-))

Ras:Akita

Plaats:8737 JG Hidaard  , Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Watakushi-Yumé te Hidaard   wordt gerund door Dhr. J. en Mevr. A. Ouwerkerk. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Yukiyama

Eigenaar:Mevr. J. Broekhuizen

Contact:011-1691320 ((-))

Ras:Akita

Plaats:4321 TM Kerkwerve, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Yukiyama te Kerkwerve wordt gerund door Mevr. J. Broekhuizen. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 2. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.