Olive, een biggetje die denkt dat ze een hond is (video)

Nieuws: Olive, een biggetje die denkt dat ze een hond is (video)

Olive is niet zo maar een mini- varkentje. Ze denkt namelijk, nadat een roedel haar opgenomen heeft, echt dat ze een hondje is.

Olive, wiens volledige naam Oliveira Buttercup is, kwam acht maanden geleden aan op op het 'Childs residence' in Sydney, Australiƫ. Inmiddels woont dit schattige biggetje in Glenoire, een voorstad van Sidney, samen met haar hondenfamilie Lola de Franse bulldog, Tilly de Engelse bulldog en Alfie de Boston Terriƫr en de baasjes Alissa en Nick Childs.

In eerste instantie was haar baasje Alissa bang dat Olive problemen zou kunnen hebben om zich aan te passen aan de honden, maar het ging vrij goed.

"Toen we haar mee naar huis namen, hadden we de honden even opgesloten. We lieten Olive rondlopen in huis om zo even te kunnen wennen. Maar ze was erg bang en verstopte zich," meldde ze tegen de Australische krant The Daily Telegraph. "Maar zodra de honden erbij kwamen kalmeerde ze gelijk. Ze is gewoon een erg sociaal biggetje."

Inmiddels bestaat de dag van Olive uit het slapen met de honden, het spelen met de honden en lekker wandelen, ook weer samen met de honden. Olive en de Franse Bulldog Lola zijn de beste vrienden.Waar Olive is, is Lola en visa versa.

Dit bericht bekijken op Instagram

Awwww Pip really wants to play with them ?? #thirdwheel

Een bericht gedeeld door ?????????????????? (@abbylovephotography1) op


Bron foto screenshot bovenstaande video

Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.
Het leven van je hond na de lockdown
Wij staan met zijn allen te juichen, de lockdown zit er zo goed als op. Maar hoe bevalt het leven van je hond na de lockdown? Is deze ook zo blij?
Fokkers van honden met een korte snuit eindelijk aangepakt
De eerste waarschuwing aan een fokker van honden met een te korte snuit is al uitgedeeld en komende week volgen er meer. De boete kan 1500 Euro bedragen.

Beauceronpups verwacht rond 10 september

Rond 10 september verwachten wij van ons Corvette Magnus Canis Niger en Dawen des Gardiens de I'Espo

Te koop

Dag, tot mijn spijt moet ik mijn American bully herplaatsen. Hij heeft een andere hond aangevallen e