Olive, een biggetje die denkt dat ze een hond is (video)

Olive, een biggetje die denkt dat ze een hond is (video)

Nieuws: Olive, een biggetje die denkt dat ze een hond is (video)

Olive is niet zo maar een mini- varkentje. Ze denkt namelijk, nadat een roedel haar opgenomen heeft, echt dat ze een hondje is.

Olive, wiens volledige naam Oliveira Buttercup is, kwam acht maanden geleden aan op op het 'Childs residence' in Sydney, Australië. Inmiddels woont dit schattige biggetje in Glenoire, een voorstad van Sidney, samen met haar hondenfamilie Lola de Franse bulldog, Tilly de Engelse bulldog en Alfie de Boston Terriër en de baasjes Alissa en Nick Childs.

In eerste instantie was haar baasje Alissa bang dat Olive problemen zou kunnen hebben om zich aan te passen aan de honden, maar het ging vrij goed.

"Toen we haar mee naar huis namen, hadden we de honden even opgesloten. We lieten Olive rondlopen in huis om zo even te kunnen wennen. Maar ze was erg bang en verstopte zich," meldde ze tegen de Australische krant The Daily Telegraph. "Maar zodra de honden erbij kwamen kalmeerde ze gelijk. Ze is gewoon een erg sociaal biggetje."

Inmiddels bestaat de dag van Olive uit het slapen met de honden, het spelen met de honden en lekker wandelen, ook weer samen met de honden. Olive en de Franse Bulldog Lola zijn de beste vrienden.Waar Olive is, is Lola en visa versa.

Dit bericht bekijken op Instagram

Awwww Pip really wants to play with them ?? #thirdwheel

Een bericht gedeeld door ?????????????????? (@abbylovephotography1) op


Bron foto screenshot bovenstaande video