Nieuwe wereldrecord voor Rocko? (video)

Nieuwe wereldrecord voor Rocko? (video)

Nieuws: Nieuwe wereldrecord voor Rocko? (video)

Rocko, een Duitse Dog is hard op weg om het nieuwe record te verbreken, namelijk de grootse hond ter wereld.

"We wisten niet dat hij ging zo groot zou worden, het lijkt wel of hij deels pony, deels hond is" aldus Nicholas Helms, een van de eigenaren van Rocko.

Op een jonge leeftijd van slechts 2 jaar oud heeft de Duitse Dog al een schofthoogte van 101,6 cm. Het is echt geen schoothondje, alhoewel Rocko daar zelf anders over denkt. "Hij denkt dat hij een Chihuahua of zoiets is," aldus Helms.

Rocko is de eerste Duitse Dog van Nicholas Helms en Jessica Williams . Niet wetende wat hun te wachten zou staan, beseften ze wel dat hij al op jonge leeftijd behoorlijk groot was. Toen ze Rocko kregen was hij 8 weken oud en had Rocko al de grootte van een 6 maanden oude labrador. En hij is nooit gestopt met groeien. Met dit enorme tempo van groeien is Rocko hard om weg om records te verbreken. Voor Rocko stond het record op de de naam van Zeus, een Duitse Dog van ruim 111cm. Zeus overleed in september 2014.
Afgezien van zijn grootte heeft de ruim 72 kilogram wegende reus ontzettend veel karakter, het is bijna mensachtig. "Als er een documentaire op de televisie is en daarin wordt een dier gekwetst, begint Rocko te huilen en wordt narrig. Het is echt heel bizar," aldus Williams.

Terwijl het echtpaar wacht op de uitslag of Rocko het record gaat verbreken houden ze Rocko zoals altijd in top-conditie."Hij groeit op de juiste snelheid, is ontzettend gezond met een sterk hart"

Het duurt nog ongeveer 12 weken voordat het koppel hoort of Rocko kans maakt op de titel in het Guinness Book of Records.


bron foto: Screenshot ingesloten video

NVWA: Verdiep je als consument bij aanschaf van een pup
Vieze hokken. Te kleine hokken. Niet de beschikking hebben over (schoon) drinkwater en geen aandacht voor socialisatie.
Hondencentrum Kwispel Enzo moet per direct stoppen
De fokker Hondencentrum Kwispel enzo uit het Brabantse Eersel moet van de voorzieningenrechter per direct stoppen met de fokkerij.
Vizslaverening verdient een dikke pluim bij aanpak epilepsie
Met een vizsla die lijdt aan epilepsie mag niet (meer) worden gefokt. De ouders, broers, zussen en pups van de hond worden ook uitgesloten van fokkerij.
Nieuwe regelgeving chip, paspoort en registratie hond en kat
Per 1 november 2021 veranderd er een hoop op het gebied van pups fokken en honden uit het buitenland over nemen.

Herplaatsing ,reeds getrainde border Collie

Isa een teefje ,10maanden ,heb ik weggehaald omdat er teveel Junior pups zaten ,ze is nu ongeveer 6

Golden Retriever-puppy's

Drie Kennel Club geregistreerde Golden Retriever Dog-puppy's. Een donkerder goud, een crème en een b