Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Nieuws: Maak kennis met Olly, de hilarische Jack Russell

Olly is een ontzettend vrolijke Jack Russel deed mee aan een behendigheidswedstrijd. Hij heeft geen prijs gewonnen maar zeker weten de show gestolen!

Behendigheidswedstrijden zijn niet alleen leuk voor de baas, want je bent echt lekker bezig met je hond, maar er zijn heel veel honden die er dol op zijn. Honden moeten tijdens zo'n wedstrijd door tunnels heen rennen, over balkjes heen springen, piramides beklimmen en snel door stokjes heen rennen.

In het Verenigd Koninkrijk bestaan deze wedstrijden ook en hier vond kort geleden Crufts 2017 plaats,een groots evenement. En wie daar ook mee deed was Olly, een lieve, olijke, vrolijke Jack Russel van 5 jaar oud.

Slechts 6 weken oud was Olly toen hij in een kattenvervoersmand bij Blue Cross achtergelaten werd. Blue Cross is één van Groot-Brittannië's oudste dierenwelzijn goede doelen. Karen adopteerde Olly toen hij een ongeveer elf weken oud was en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

De wedstrijd
Olly blonk niet echt uit in talent en viel dan ook niet in de prijzen, maar waar blonk Olly dan wel in uit? Zijn enorme enthousiasme, zijn doorzettingsvermogen, zijn snelheid en zijn onhandigheid. Deze lieve kleine Jack Russel miste een sprong over een balk, lanceerde zichzelf over een piramidehindernis, maar bleef de hele tijd blij en enthousiast.
Niet alleen de commentatoren genoten van Olly, het publiek genoot ook mee. Hij heeft geen prijs gewonnen, maar heeft zeker weten de show gestolen.