Bastaard / onherleidbaar ras

Alles wat je wilt weten over de Bastaard / onherleidbaar ras

Rasbeschrijving van de Bastaard / onherleidbaar ras

Van onherleidbare honden zijn wij uiteraard niet in staat om informatie te verschaffen over hun oorsprong, karakter, verzorging of bekende ziektes en aandoeningen. Ons advies is wel om, mocht u besluiten om een hond in huis te nemen die totaal onherleidbaar is, de zogenaamde bastaard honden, gedegen onderzoek te doen wat voor verleden de hond heeft, waar hij opgegroeid is en of er ziektes bekend zijn.

Karakter van een Bastaard / onherleidbaar ras

Over het karakter kunnen wij geen informatie verstrekken. U bent in dit geval echt afhankelijk van de informatie die u bij de eventuele vorige eigenaar of het asiel krijgt.

Temperament van een Bastaard / onherleidbaar ras

Over het temperament kunnen wij geen informatie verstrekken. U bent in dit geval echt afhankelijk van de informatie die u bij de eventuele vorige eigenaar of het asiel krijgt.

Verzorging van een Bastaard / onherleidbaar ras

U kunt snel zien aan de vacht van de hond of deze meer verzorging nodig heeft dan u daadwerkelijk wilt. Langharige honden hebben meer verzorging nodig dan kortharige honden. Echter over de hoeveelheid haarverlies tijdens de rui, of dat er constant haarverlies is kunnen wij u geen informatie verstrekken.

Vacht van een Bastaard / onherleidbaar ras

De vacht van een bastaard hond heeft geen standaard. Het kan zowel langharig zijn als kortharig en kleuren zullen in elke variëteit voorkomen.

Trainen en opvoeden van een Bastaard / onherleidbaar ras

Het trainen en opvoeden is voor elke hond belangrijk. Of het nu een onherleidbaar ras is of een (niet erkende) rashond. Wij hebben een apart gedeelte op de website waar allemaal opvoedingstips en gedragsproblemen besproken worden.

Activiteit en bewegen van een Bastaard / onherleidbaar ras

Elke hond, heeft beweging nodig. De één echter wat meer dan de ander. Luister goed naar uw hond. Neem hem mee voor wandelingen en kijk of hij hier genoeg voldoening uit put. Bouw in ieder geval de afstanden op, aangezien u niet weet wat de hond gewend is.

Kenmerken van een Bastaard / onherleidbaar ras

  • Rasgroep: Niet erkend
  • Leeftijd:0
  • Schofthoogte: 0
  • Gewicht: 0
Grootte:
0
Beweging:
0
Waakhond:
0
Onderhoud:
0
Sociaal:
0
Vergelijkbare honden

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test