Co Di CheFay's

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Co Di CheFay's. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 11 recensies)
Recensie: | 15 november 2018 - 06:32

Iedere eigenaar van een CO DI CHEFAY S pup zal hier 5 sterren geven. Bij iedereen zal je lezen, goede fokker, strenge gezondheids testen enzo enzo Maar zodra je eigenaar bent van een pup zal ze je altijd willen helpen, je kan/mag lid worden van een besloten groep waar allen maar Co Di CheFay s eigenaren lid zijn.. Sinds wij onze Franse Bulldog “Rico” hebben weet ik zoveel meer over het ras. Je mag alles vragen, aan de groep maar ook aan Conny persoonlijk. Een fokker zoals iedere fokker hoort te zijn.

Recensie: | 14 november 2018 - 08:43

Na op zoek te zijn geweest naar een betrouwbare fokker kwamen wij terecht in de bullentuin van Conny. Wat een waanzinnig leuk bezoek was dit. Ontvangen door 10 Franse Bulletjes waar dus ook de moeder en de vader tussen liepen. Open gesprek gehad over het ras. Zeer goede indruk gekregen. Gelukkig waren wij geschikt om bassje te mogen worden van een van de pups als ze geboren waren. We werden op de hoogte gehouden over hoe het met moeders ging. Toen ze geboren waren en paar keer per week kregen wij foto’s en filmpjes op haar Facebookpagina te zien. Na drie weken mochten wij op kraamvisite. Wat een mooie pups. Wat een zorg en liefde kwam eraan te pas. Welke vraag of wanneer ik die ook stelde, kreeg altijd antwoord. Voel mij echt een lid van de Co Di CheFay’s familie.

Recensie: | 14 november 2018 - 08:14

Ook wij zijn erg enthousiast over Conny en haar mooie honden. Vanaf het eerste contact is zal al erg zorgzaam. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de honden zijn geweldig! Onze Dirk is ook fantastisch. We krijgen overal complimenten over hem!

Recensie: | 13 november 2018 - 19:14

Wij hebben drie jaar geleden twee geweldige vullen zusjes van een nestje van Conny in ons gezin gekregen. In alle opzichten heeft Conny onze verwachtingen overtroffen. Informatie, contact, nazorg, adviezen, opvang, we konden en kunnen voor alles bij haar terecht. Voor Conny allemaal hartstikke vanzelfsprekend maar dat is het natuurlijk zeker niet! Conny zorgt er voor dat alle baasjes met haar en met elkaar in contact kunnen komen via de Facebook groep en dat is ontzettend leuk. Als je het geluk hebt dat Conny een pup aan je zorg toevertrouwd, dan weet je zeker dat je een goede ervaring krijgt en een fantastische hond!

Recensie: | 13 november 2018 - 14:35

Ik heb 2 bulletjes van deze kennel. En ben zeer tevreden. Conny is eerlijk en open en doet er alles aan om gezonde hondjes te fokken. Dat was voor mij de reden om naar haar te gaan. Nog geen dag spijt van gehad. Extra leuk is het contact met alle andere eigenaren van deze kennel via de Facebook groep. Bij vragen altijd wel iemand met ervaring. En heel leuk om te lezen wat iedereen meemaakt!

Recensie: | 13 november 2018 - 12:45

Een fokster met een dierenhart die vanuit de liefde voor haar dieren (ja, alle dieren) is begonnen met het fokken van Franse Bullen in 2005. Wij hebben onze Fransr Bull in 2008 gekregen maar Conny houdt tot op de dag van vandaag contact en blijft begaan met het welzijn van haar "offspring". Tijdens het proces van aanschaf voelden wij een goede match. Dat vindt Conny ook belangrijk. De klik moet er zijn. Ook faciliteerd Conny via facebook contact tussen eigenaren van Bullen die bij haar gekocht zijn en staat ze altijd open voor advies en een luisterend oor. Al met al, een goede, professionele fokster met hart en verstand. Een dikke 5 sterren wat ons betreft!

Recensie: | 13 november 2018 - 12:43

Wij hebben ons allereerste hondje vorig jaar bij deze professionele fokker mogen halen. Hugo is een geweldige en gezonde hond met een liefdevol karakter. Wij krijgen vaak complimentjes over zijn mooie bouw. Ook kunnen wij nog steeds elke dag terecht bij onze fokker voor advies en hulp. Dit is ook erg fijn! Ik adviseer deze fokker aan iedereen die op zoek is naar een gezonde, liefdevolle Franse Bull.

Recensie: | 13 november 2018 - 12:10

Franse bulldog CO DI CHEFAY'S. Is een kennel naar mijn hart. Leuke lieve aanhankelijke bullen met mooie gezondheid onderzoeken uitslagen. Daarbij een fokker die met je meedenkt en leeft. Deze fokker is niet van gisteren en loopt dan ook heel wat jaartjes mee met dit prachtige ras. Fokt om het ras te verbeteren! Alle bullen lekker languit op de bank. Of waneer het mooi weer is lekker buiten kunnen spelen/ genieten van het zonnetje. Heb je vragen? Stel ze gerust want hier krijg je eerlijk antwoord!

Recensie: | 13 november 2018 - 11:09

Wij hebben een geweldige bull karma Van deze Fokker Ze is heel kundig in alles en een groot hart voor de diertjes en het belangrijkste is ze worden in huiselijke sfeer grootgebracht ?

Recensie: | 13 november 2018 - 10:49

Ik heb een prachtige bull gekocht van deze fantastische fokker! Wat mij een goed gevoel gaf was de kundigheid van Conny. Het is een fokster met hart voor haar hondjes! En met vragen mogen we altijd komen. Zeker een aanrader, onze volgende Franse bulldog zou ik zeker weer bij hun aanschaffen!

Recensie: | 13 november 2018 - 10:24

In 2013 mijn eerste CoDiCheFay pup gekocht, inmiddels heb ik er twee. Ik ben als puppykoper heel tevreden met de openheid en eerlijkheid van de fokker en het feit dat zij er altijd is om vragen te beantwoorden en steun te geven. De honden worden uitgebreid getest voor dat ze mee gefokt worden en de combinaties zijn goed over nagedacht. In mijn mening een goede, verantwoorde fokker!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto