Bialy Domownik - reviews

Fokker-logo

Wie is Bialy Domownik?

Sinds ruim 20 jaar geleden hebben wij de liefde opgevat voor deze bijzondere honden en die is gebleven. De naam van onze kennel in het pools betekent dan ook witte huisvriend en dat zijn ze voor ons. Ze maken deel uit van ons gezin, bestaande uit kinderen en kleinkinderen en leven niet buiten of in een kennel. Slechts af en toe wordt bij ons een nest gefokt. Dat de ouders gezond zijn en een fijn karakter hebben is een pré. Ook zijn ze zeer rastypisch. Ze moeten voldoen aan de eisen van het verenigingsfokreglement van de rasvereniging TOPNL, waarvan wij lid zijn en die is aangesloten bij de Raad van Beheer. We nodigen jullie uit een kijkje te nemen op onze website om meer te weten te komen over onze honden en ons.

Bialy Domownik met als eigenaar Dora de Jong is gevestigd in Elp aan het adres Boerstraat 15, 9442PG in Nederland. Bialy Domownik heeft momenteel geen advertenties vermeld staan  

Met welke rassen fokt Bialy Domownik?

Bialy Domownik fokt met 1 ras: Tatra hond

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij de fokkerij Bialy Domownik. Heb jij ervaring met deze hondenfokker? Plaats dan een review.

Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test