Parastone'S

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Parastone'S. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 3 recensies)
Recensie: | 1 september 2021 - 13:51

Let op deze fokker is geen Amstaff liefhebber!!! Het gaat Paul en aanhang alleen om de prijzen!!!. Koop je een Amstaff bij Parastone's dan ben je nog niet de eigenaar van de hond. Stamboom en papieren krijg je nooit!! Er worden vage afspraken gemaakt zoals aanwezig zijn op shows, ringtraining volgen enz enz. Mijn amstaff is afkomstig van Parastone's en is inmiddels 15 jaar en heb na herhaaldelijk verzoek aan Paultje nooit een stamboom van mijn amstaff mogen ontvangen.

Recensie: | 2 april 2021 - 17:20

Mooie honden ja, absoluut. Verder verkoopt hij je een hond, die nooit van je gaat worden. Je moet shows lopen met de hond, (zelf inschrijfgeld betalen, reiskosten, eten, drinken, showtraining doen met je hond) en als je dat niet wil dan dreigt hij je hond af te pakken, want hij houdt het eigendomsbewijs. Wint je hond op een show? Dan strijkt hij de eer op (zonder een cent betaald te hebben)en neemt de oorkonde mee naar huis. Hij verplicht je ook de onderzoeken te doen om te kunnen fokken, jij mag betalen. Dan fokt hij een nestje met jouw hond, en jij krijgt niks. Je mag nog opdraven voor fotosessies, uren autorijden, en je krijgt nog niet eens een broodje. Passie ja, maar over de rug van anderen, die doodsbang zijn hun lieve hond kwijt te raken.

Recensie: | 8 augustus 2014 - 16:07

Super lieve mensen, onvoorwaardelijke passie voor hun honden!

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto