Rottweiler Kennel Angfiero - reviews

Fokker-logo

Wie is Rottweiler Kennel Angfiero?

Wij zijn Mario en Karin Boerlage sinds 2009 is onze passie en liefde voor het ras de rottweiler begonnen met onze eerste Rottweiler Fiero Wij fokken hobbymatig en hanteren een streng fokbeleid volgens de richtlijnen en de wetgeving in Nederland die voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot verschijning, gedrag en gezondheid. Na een jarenlange strenge selectie op ouderdieren en door onze persoonlijke voorkeur lijken onze Rottweilers waar wij mee fokken erg op de originele Rottweiler van 100 jaar geleden de echte raszuivere Rottweiler met een normale neus en het gouden karakter van het ras. Voor ons is het belangrijk dat een Rottweiler een fijne huishond kan zijn, die gezond is van lijf en leden, vitaal, speels, buiten actief (spelen, rennen, zwemmen, apporteren, naast de fiets lopen, enz.) en binnen rustig kan zijn.

Rottweiler Kennel Angfiero met als eigenaar Mario Boerlage is gevestigd in Naaldwijk aan het adres Druivenstraat 78, 2671 SK in Nederland. Rottweiler Kennel Angfiero heeft momenteel geen advertenties vermeld staan  

Met welke rassen fokt Rottweiler Kennel Angfiero?

Rottweiler Kennel Angfiero fokt met 1 ras: Rottweiler

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij de fokkerij Rottweiler Kennel Angfiero. Heb jij ervaring met deze hondenfokker? Plaats dan een review.

Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test