Pawesome Prodigy - reviews

Fokker-logo

Wie is Pawesome Prodigy?

Ben een occasionele fokker, die lid is van Beauceron Club België & Nederland. Aangezien fokken heel wat inhoud zal ik niet elk jaar een nestje doen, dit geheel volgens de FCI regels. Verwacht niet dat ik alle shows afloop om een trofeeën kast te vullen, maar doe het nodige. Daarnaast ook het medische (zo veel mogelijk nuttige/noodzakelijke) testen, het fysieke en mentale aspect van de honden zijn belangrijk. Wat ben je met een heel mooie hond die nergens op of over durft springen? Het 1e nestje is nu (eind februari 2024) bijna 2 jaar en allemaal hebben ze hun perfect match gevonden. Voor meer uitgebreide(re) uitleg kijk gerust op mijn site, die ik probeer up-to-date te houden.

Pawesome Prodigy met als eigenaar Tim Van Brussel is gevestigd in Dendermonde aan het adres Hoofdstraat, 9200 in België. Pawesome Prodigy heeft momenteel geen advertenties vermeld staan  

Met welke rassen fokt Pawesome Prodigy?

Pawesome Prodigy fokt met 1 ras: Beauceron

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij de fokkerij Pawesome Prodigy. Heb jij ervaring met deze hondenfokker? Plaats dan een review.

Algemeen Oordeel

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test