De Hoge Veluwe

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met De Hoge Veluwe. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 5 recensies)
Recensie: | 9 april 2021 - 19:30

Zeer tevreden met deze fokker, zeer vriendelijk mensen die alle ruimte bieden voor vragen of bezoekjes aan je pup. Mijn hond is inmiddels 5 jaar oud en kerngezond, veel energie en is werkelijk nog nooit ziek geweest. En om op andere recensies in te haken, het is levende have er kan zich altijd iets voordoen, maar ik ben ervan overtuigd dat deze familie de gezondheid van de dieren voorop heeft staan.

Recensie: | 24 augustus 2020 - 12:31

heb hier een prachtige pup gekocht en werdt super ontvangen etc.Tis zo makkelijk om iemand aan de schandpaal te nagelen heb zelf ooit een nest puppies gehad vader en moeder rontgologisch helemaal top maar van de 13 puppies toch 2 met ernstige HD als je 5 kinderen krijgt kan er ook 1 bij zitten met down of zoiets,en vele momenten snappen ook niet hoe ze een pup op moeten voeden.Aktijd makkelijk om schuld aan fokker te geven en gelijk als broodfokker neer te zetten.

Peter

Reactie geplaatst op 24 augustus 2017 - 17:05

Onze Berner was ook niet constant agressief maar op een gegeven moment ging hij mensen aanvallen die in zijn buurt kwamen (vooral in huis), met beetwonden tot gevolg. Het ging soms tijden goed en ineens was daar weer een aanval. Het leek wel op kortsluiting in zijn hoofd, erg verdrietig. Bedankt voor de tip fam. Koch, maar voorlopig even rust.

Familie Koch

Reactie geplaatst op 11 augustus 2017 - 22:50

Hallo Peter, wat vreselijk verdrietig om te horen. Onze Berner was op het laatst ook agressief ( niet constant maar op en af), wij zaten met de handen in het haar. Na een gesprek met de kynologenclub melde deze dat er waarschijnlijk ook iets niet goed zat in zijn hoofd. Voor alle duidelijkheid, het is niet mijn insteek om slecht te praten over de familie van Omme maar het negeren van dit soort problemen is voor ons erg herkenbaar en zeer kwalijk. Wij hebben inmiddels een nieuwe Berner van een hele goede fokker uit België. Hij is werkelijk kerngezond en doet het supergoed. Ik heb geen idee of jullie ooit nog een Berner zouden willen, maar mocht dit zo zijn ga dan alsjeblieft naar het 't Pachthof. Fantastische mensen met een hart voor honden ( geen broodfokker) en een gezonde lijn!

Recensie: | 11 augustus 2017 - 18:46

Helaas onze Berner moeten laten inslapen wegens agressie problemen. Wij hebben er alles aan gedaan om hem te helpen maar er was iets goed mis in zijn hoofd. De kennel destijds wel op de hoogte gesteld maar de mevrouw wuifde het probleem weg en konden niks voor ons betekenen.

Recensie: | 3 november 2015 - 19:18

Wij hebben onze Berner bij de familie van Ommen vandaan (kennel de Hoge Veluwe in Otterlo) en zou deze fokker nooit en te nimmer aanraden. Vanaf het eerste jaar extreem veel problemen gehad met de hond. Beide poten ED vanaf jaar 1!!! De hond is nu bijna 8 en wij staan op het punt om de hond in te laten slapen. Operaties en medicijnen in overvloed, alles ten spijt. Wij hebben een stamboom van de hond waarop staat (geclaimd wordt) dat beide ouders en voorouders HD ED vrij zijn, wij hebben dit aan verschillende specialisten laten zien en deze zeggen allen hetzelfde: dit is gewoonweg ONMOGELIJK! Wij hebben contact gezocht met mevrouw van Omme, en deze wuifde de problemen letterlijk weg. Er kwam geen HD of ED voor. En daar konden wij het mee doen. Zelfs toen wij kenbaar maakte dat wij niet op zoek waren naar een financiële vergoeding, maar dat wij wilden bereiken dat zij deze lijn niet door zou fokken was het antwoord dat de andere honden uit het nest prima in orde waren. Broodfokker is het enige woord wat wij hebben voor deze mensen. Je denkt een hond te kopen bij een "betrouwbaar "adres" maar komt zo vreselijk bedrogen uit. Nazorg wordt niet geboden. Problemen worden niet erkend.Je koopt een hond en zoek het uit. Pure mishandeling. Maar bovendien diep diep triest. Je hond zo te zien lijden vanaf het eerste jaar is een geestelijke marteling. Dit kan gewoonweg geen geval zijn van vette pech. Deze hond is het slachtoffer van regelrechte broodfokkerij.

Recensie: | 5 februari 2015 - 17:26

Wij hebben twee zeer gezonde honden van de Fam van Omme. De honden zijn nu 5 en 6. Ook de nazorg staat bij deze familie hoog in het vaandel. Ik zou iemand die een Berner wilt zeker adviseren om hier een pup te kopen.

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto