von Hakkenhove

De fokker heeft nog geen foto toegevoegd

Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met von Hakkenhove. Heb jij ervaring met deze fokker? Plaats dan een review / recensie.
Algemeen Oordeel ( 2 recensies)
Recensie: | 18 januari 2017 - 22:23

Yvonne is een uitstekende fokker. Na drie Airedales dachten wij gezien onze leeftijd dat wij nooit meer een hond zouden kopen. Maar na een half jaar zonder bleek dit een verkeerde beslissing. Wij wilden toch weer een Airedale met een Van 't Asbroek bloedlijn. Via een tip kwamen wij bij Yvonne terecht. Haar drie jaar jonge Airedale Jussie was voor de eerste keer in verwachting van 8 pups. Yvonne is een positieve enthousiaste hondenliefhebster. Zij onderhield een ontbrekend contact met ons o.a. door Whatsapp filmpjes en foto's. Ook deed zij verslag van de bezoeken aan de Dierenarts. De pups zagen er allemaal verzorgd en gezond uit. Wij waren altijd bij haar welkom. Hebben een paar keer van deze gastvrijheid gebruik gemaakt. Kregen bij het ophalen van onze pup een mooi afscheidspakket en rapport mee. Onze pup Dexter doet het uitstekend en is een gezonde echte Airedale met alle eigenwijze Terriër trekjes. Goed gedaan en nogmaals bedankt Yvonne!

Recensie: | 7 juli 2015 - 06:59

Ik en mijn vriendin waren opzoek naar een airedale en kwamen via huidige nesten bij Von Hakkenhove uit. Deze fokker is echt een liefhebber, De honden zijn echte familie honden en worden als deel van het gezin beschouwd. Vrolijke en zachtaardige karakters hebben de twee honden van yvonne. Wij werden goed geïnformeerd en hartelijk ontvangen toen wij kwamen kijken. toen wij besloten hadden en puppy te kopen kregen wij een geweldig puppy pakket mee! Yvonne bedankt. Wij hebben nu nog steeds contact met yvonne hoe het gaat met onze schatje. wij raden ook iedereen aan om bij yvonne een pup te kopen. Richard Noordermeer

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je recensie

Lees hier ons privacy statement

Je recensie wordt verwerkt

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto