Briards du Lion d'Orange - contact

Fokker-logo

Wie is Briards du Lion d'Orange

24 jaar na de oprichting van briards "du Lion d'Orange" is ons 13e nestje geboren op 4 juni 2024. Mijn naam is Monique Jansen. Ik ben altijd in heel Europa op zoek gegaan naar de beste Briardreuen. Reuen uit Frankrijk, Spanje, Nederland, België, Duitsland, Polen, Tjechië en Slowakije werden door mij bezocht en gebruikt als unieke vererver van mijn foklijn, waarbij iedere reu slechts één keer gebruikt werd voor mijn verschillende teefjes. Mijn teefjes werden ingezet vanaf de leeftijd van 3 jaar en kregen maximaal 3 nestjes. De reuen zijn bij voorkeur weinig tot nog nooit ingezet in de fokkerij. Ik fok af en toe een nestje briardpuppies volgens de richtlijnen van de KMSH en de FCI. De briard is een herdershond die is ingedeeld in de werkhondenklasse. Al generaties lang probeer ik briards te fokken, die niet zozeer veel temperament hebben, maar die een geschikt temperament hebben waarmee je succesvol hondensport kunt beoefenen, welke tak van hondensport dan ook. Er wordt in het algemeen vooral op schoonheid geselecteerd, waardoor de voor mijn teefjes gewenste dekpartners schaars zijn. Bij voorkeur zoek ik steeds naar reuen die zich in de hondensport bewezen hebben. Hiervan zijn er slechts weinigen, en dan moeten ze ook nog voldoen aan mijn overige eisen, o.a. het hebben van een stamboom met de gewenste voorouders en het voldoen aan gezondheidseisen. Tot nu toe voldeden ze daarbij ook nog ruimschoots aan de schoonheidseisen en zijn het ideale gezelschapshonden.
Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1, namelijk
Briard

Adres van Briards "du Lion d'Orange"

Contact:
briards.moniquejansen@gmail.com
Adres:
Kennepstraat 15
Postcode / Plaats:
3690 Zutendaal
Land:
België
Telefoon:
0489766268
Mobiel:
0489766268
Website:
Email:
briards.moniquejansen@gmail.com

Heb jij ervaring?

Heb jij ervaring met deze fokker en wil je een review schrijven?

Deel jouw ervaring

Ook een gratis vermelding?

Wil jij als fokker ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test