BULLS OF CROWN - contact

Fokker-logo

Wie is BULLS OF CROWN

Franse Bulldog fokker, gezond atletisch gebouwd, fysiek en genetisch getest, volledig geröntgend, super ademhaling, gesocialiseerd, uitsluitende FCI erkende kleuren, wereldwijde erkende FCI stamboom (dus geen fake stamboom) DNA-certificaat, knuffel karakters. Wij zijn sinds 2006 hobby fokkers van de atletische Franse Bulldog en wonen in Hongarije. Wij zijn van oorsprong Nederlands. Ze hebben een iets langer lichaam, een kleine staartje en een neusje. Wij fokken het sportieve type dat geschikt is voor de hondensport. Al onze honden worden getest op 220 erfelijke afwijkingen en een volledig lichamelijk onderzoek (o.a. röntgenfoto's van de rug, knieën, ellebogen, heupen en strottenhoofd) Ook wordt er een uitgebreide keelinspectie gedaan (onder narcose) en wordt de luchtpijp opgemeten (rüntgen foto's) en de neusgaten worden onderzocht om te zien of ze groot genoeg zijn. Wij fokken alleen met BOS vrije honden (vrij van luchtwegproblemen) En ze zijn allemaal in het bezit van een DNA-certificaat en een wereldwijde erkende FCI stamboom die alleen 100% zuivere rashonden krijgen. LET OP: Er worden veel *zogenaamde Franse Bulldoggen aangeboden die gefokt zijn uit kruisingen al deze honden hebben fake stambomen omdat het geen Franse Bulldoggen zijn!!! Laat je niet misleiden!!!* Onze honden en pups zijn onze kindjes waar we veel van houden. Bij interesse kan je een mailtje sturen met uitleg over jezelf daarna volgt er nog een telefoon gesprek. Edwin Kroon
Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1, namelijk
Franse Bulldog

Adres van BULLS OF CROWN

Contact:
Edwin Kroon
Adres:
Szölöhegy 64
Postcode / Plaats:
7057 Medina
Land:
Hongarije
Telefoon:
0036307919990
Mobiel:
0036307919990
Website:
Email:
bullsofcrown@gmail.com

Heb jij ervaring?

Heb jij ervaring met deze fokker en wil je een review schrijven?

Deel jouw ervaring

Ook een gratis vermelding?

Wil jij als fokker ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Meld je nu aan!

Honden en of pups te koop

Epagneul breton pup

Gezocht "her te plaatsen Toller"

Appenzeller Sennenhond pups

Gratis vermelding

Ben je een fokker en wil je een gratis vermelding?

Plaats advertentie

Plaats advertentie

Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Plaats advertentie

Deel jouw video of foto

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in

Video Foto

Mijn ideale hond

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Doe de test