Skye Terrier

Ziektes die bekend zijn bij Skye Terrier

Bij de Skye Terrier komen de volgende 1 gezondheidsproblemen voor: levershunt . Voor meer informatie kun je de bijbehorende artikelen raadplegen waar verder in wordt gegaan op onder andere de symptomen, diagnose, prognose en behandeling.

Levershunt

Bij een gezonde hond neemt het bloed in de darm alle voedings-stoffen op van de maaltijd. Als eerste gaan deze voedingsstoffen naar de lever. Daarna naar d [...]

Lees het artikel

lisette

geplaatst op 19 juli 2014 | 18:12

Onze lieve Tom s leeftijd werd vlak zijn overlijden geschat tussen de 19 en 20 jaar ! De dierenarts zei dat hij zoiets nooit gezien had , alles was nog perfect aan hem , maar hij kreeg een herseninfarct en een week later een maagbloeding , het verdriet ging wel stilaan beter , maar missen doe ik hem verschrikkelijk , hij was een leeuw in hart en gemoed , een ongelooflijke lieve schat die samen met een border collie ons leven tot een hemel maakte . Nu is ook de border collie overleden en ben ik stilaan op zoek naar een nieuw Tommeke . Waar kan ik er een vinden en wat kost een pup ? Want dat weet ik niet , Tom kwam hier na weggehaald te zijn uit zijn eerste gezin wegens mishandeling en was reeds volwassen ( maar jong en bang) Hij was een blauw grijs ventje met spitse oortjes en wit snuitje. Zo ééntje zou ik dolgraag terug willen .

vroon

geplaatst op 26 maart 2014 | 23:32

Beste Louis Verboven, Wat verdrietig dat u afscheid hebt moeten nemen van Katootje. Maar misschien kunt u toch terug een hondje nemen als er iemand van uw familie, vrienden of kennissen het hondje wil overnemen mocht u wat overkomen? Ook is het soms mogelijk om met de fokker een dergelijke afspraak te treffen. Ik hoop dat u toch weer gauw een hondje kunt nemen en dat het verdriet daardoor minder wordt. Veel sterkte

verboven Louis

geplaatst op 4 december 2013 | 17:40

Ben kortelings mijn hondje Kato "Skye Terrier 12 jaar moeten afgeven (overleden) in de operatie aan de baarmoeder , zij heeft het niet gehaald , alhoewel de dierenarts mij beloofd had dat er geen problemen zouden zijn , omdat ze zeer gezond was voor haar ouderdom !!! Ik kan mijn verdriet niet verwerken , wij waren dag en nacht te samen, mijn ganse dagindeling , was ingesteld voor haar ! Heb op Dokters raadgeving , medicatie gekregen voor mijn gemoed te verzachten ! Raad mij aan om binnen enkel tijd ,terug een hondje te nemen , maar ben 84 jaar ? Uw raad nu ?

Hou mij op de hoogte bij reacties.

Plaats je bericht

Lees hier ons privacy statement

Je reactie wordt verwerkt