Barsoi

Alles wat je wilt weten over de Barsoi

Fokkers van een Barsoi

Ardagan's

Eigenaar:H.J.W. Karmelk

Contact:0527-613881 ((-))

Ras:Barsoi

Plaats:8305 AV Emmeloord, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Ardagan's te Emmeloord wordt gerund door H.J.W. Karmelk. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Cymabresjeva Barsois

Eigenaar:Janny en Wim de Groot

Contact:0416-313371 ((-))

Ras:Barsoi

Plaats:5165 RG Waspik, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Cymabresjeva Barsois te Waspik wordt gerund door Janny en Wim de Groot. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Dvorets Borzogo

Eigenaar:Wela & Hans Steenvoorden

Contact:((-)) ((-))

Ras:Barsoi

Plaats:5111 CX Baarle Nassau, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel Dvorets Borzogo te Baarle Nassau wordt gerund door Wela & Hans Steenvoorden. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

van Triumfus Dyonisos

Eigenaar:Fred van der Zanden en Ad van Gestel

Contact:0561-421369 ((-))

Ras:Barsoi

Plaats:8392 TT Boijl, Nederland

Reviews: (0 reviews)

De kennel van Triumfus Dyonisos te Boijl wordt gerund door Fred van der Zanden en Ad van Gestel. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.

Ook een gratis vermelding?

Wil jij ook een gratis vermelding van je kennel op onze website? Meld je dan nu aan en begin direct adverteren.

Fokker Engelse buldoggen bestraft, snuiten zijn te kort
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een fokker van Engelse buldoggen gestraft voor het fokken met honden waarbij de snuit te kort was.
NVWA neemt honden in bewaring bij hondenfokker Kwispel Enzo
Inspecteurs van de NVWA hebben op donderdag 22 december bij een hondenfokker in Brabant rond de 30 honden in bewaring genomen.
Welke honden hebben het guiness book of records gehaald?
Er zijn veel honden die het Guinness Book of Records hebben gehaald en wij hebben de 5 meest bijzondere voor je opgezocht
De top 12 van de meest stinkende honden
Net als de mens heeft elke hond zijn eigen unieke geur, maar bepaalde rassen hebben meer last van een 'hondengeur'. En deze kan nogal onaangenaam zijn.