Honden Serial Killer in Delhi op camera vastgelegd (video)

Honden Serial Killer in Delhi op camera vastgelegd (video)

Nieuws: Honden Serial Killer in Delhi op camera vastgelegd (video)

Een massamoordenaar van honden vormt momenteel een groot gevaar voor honden. Willekeurig worden zwerfhonden of puppies in de Indiase hoofdstad vermoord

Exacte cijfers zijn onduidelijk, maar één incident werd vastgelegd op camera. Het zes minuten lange filmpje, uitgebracht door de dierenpolitie NGO Fauna, toont de moordenaar die een pup van één maand oude neersteekt en de vier andere honden ernstig verwond. Een politieagent heeft bevestigd dat de beelden een close-up bevatten van de moordenaar.

De dierenpolitie en de Humane Society International hebben een beloning van 100.000 Indiase roepies (ruim 1300 Euro) uitgeloofd voor iedereen die belangrijke informatie heeft over de verdachte biedt. De politie van Delhi heeft ook bevestigd de zaak in onderzoek te hebben.

"Er was veel bloed ... en er lag een dode pup. Sommige van de andere honden hadden letsel door een scherp wapen. We hebben de gewonde dieren naar een kliniek gebracht, " aldus Gaurav Vadhvan. Vadhvan is een lokale winkelier die als één van de eerste de moorden opmerkte.

"We hebben geen informatie over eventuele eerdere incidenten, maar we zijn op zoek naar alle aspecten die ons zouden kunnen helpen de identiteit van de verdachte vast te stellen", aldus adjunct-commissaris van politie (South) Prem Nath.

De gemeenschap heeft inmiddels gemeld dat er in afgelopen dagen honden zijn verdwenen en velen aan zijn getroffen met steekwonden. De belaagde honden hebben inmiddels behandelingen ondergaan. Inwoners reageren vol afschuw en walging over deze gruwelijke daad.

"We hebben alle informatie die we hebben aan de politie verstrekt, maar ze hebben een onverschillige houding. Het was voor ons lastig om de camerabeelden te bemachtigen. Uiteindelijk is dit gelukt en we hebben een afdruk gemaakt met daarop de moordenaar en deze aan de politie getoond. Waarom heeft de politie niet met de winkeliers gesproken en waarom hebben ze niet geprobeerd de honden-moordenaar top te sporen? Nadat wij de camerabeelden te pakken hebben gekregen hebben we deze geüpload naar YouTube, "aldus Abinav, een vertegenwoordiger van de dierenpolitie.

Waarschuwing: Deze video bevat een gewelddadige handeling tegen dieren die als schokkend kunnen worden ervaren.

Je kunt deze video bekijken op Youtube door op deze link te klikken
Bron foto:screenshot ingesloten video